Ce se întâmplă cu telefonul tău iPhone fără husă de protecţie şi folie pentru ecran?

Varietatea de huse personalizate pentru iPhone de pe piaţa transmite un mesaj clar utilizatorilor acestor modele de telefoane atât de costisitoare, performante şi râvnite de utilizatori de toate vârstele şi categoriile sociale şi de vârsta: fără o husă, investiţia în telefon este zero!

Pentru că telefonul iPhone costa o mică avere, toţi cei care deţin o astfel de bijuterie tehnologică şi care au cumpărat în rate sau au făcut un împrumut în acest sens ştiu cât de importantă este menţinerea telefonului în cele mai bune condiţii. Telefonul poate fi scăpat foarte uşor din mână, fiind foarte alunecos, având un design elegant şi totodată rafinat, dar foarte instabil.

Asigurarea telefonului – ce oferă?

Unele telefoane foarte scumpe, unele gadgeturi sau investiţii de acest gen se asigură pe loc, la cumpărare sau se asigura după instalare şi câteva zile de la utilizare. Sunt situaţii în care asigurarea telefonului este necesară şi eficientă, dar sunt şi situaţii în care aceasta poate fi evitată dacă utilizatorii investesc într-o husă de calitate.

Asigurările la telefoane acoperă de regulă toate tipurile de daune şi furt, poliţele fiind valabile atât în ţară, cât şi în străinătate pe toată durata de valabilitate. Dar unele incidente care sunt incluse în asigurare pot fi evitate, în primul rând  prin mai multă grijă manifestată de utilizator pentru utilizarea telefonului şi în al doilea rând prin investiţia într-o husă de bună calitate.

Ce avantaje aduce husa pentru iPhone?

Husa pentru telefon aduce următoarele avantaje utilizatorilor:

·  protejează telefonul de incidentele neplăcute, de căzături, lovituri care uneori afectează atât de tare gadgetul încât nu mai poate fi reparat;

·  protejează telefonul de zgârieturile din geantă, din buzunar sau din locul unde este ţinut în permanenţă;

·  schimba stilul şi aspectul telefonului în mod incredibil. Husa pentru iPhone adaugă mai mult stil, eleganță şi rafinament gadgetului;

·  oferă o protecţie eficientă la praf, zgârieturi, apă, căldură, etc;

·  se potriveşte stilului vestimentar al utilizatorului, mai ales dacă este aleasă o husă în culoarea preferată care se regăseşte în majoritatea articolelor din garderobă;

·  creează un aspect unic pentru telefon, se poate potrivi cu geanta, cu portofelul sau cu alte accesorii;

·  este fabricată din materiale de cea mai bună calitate, care va ieşi în evidenţă;

·  este uşor de pus, de îndepărtat şi de întreţinut.

Cum alegi cea mai bună husă pentru iPhone?

Husa pentru iPhone trebuie aleasă în mod corespunzător pentru a se potrivi cerinţelor, preferinţelor, stilului de viaţă ale utilizatorului. ceea ce înseamnă că o husă pentru iPhone bună se alege în funcţie de:

·  compatibilitatea cu telefonul şi mai ales cu modelul de telefon iPhone;

·  funcţionalitatea husei – să nu alunece uşor din mână şi să permită răspunsul rapid la apeluri;

·  designul husei – cât mai elegant şi rafinat, care va transmite un mesaj important despre purtător;

·  tipul husei – capac de protecţie, book, cu baterie externă;

·  materialul din care este fabricată husa telefonului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *