Ce sisteme de expunere poti achizitiona de la eXpoPrint?

Sistemele de expunere reprezinta o modalitate moderna si eficienta de prezentare a produselor in cadrul targurilor, expozitiilor, diferitelor prezentari, magazinelor, sau chiar in interiorul sediului companiei tale. Aceste articole publicitare au un impact vizual puternic, iar de cele mai multe ori mesajul transmis sau produsul promovat ramane intiparit in memoria potentialilor clienti.

Atat marile cat si micile branduri folosesc articole publicitare pentru promovarea produselor, intrucat nu sunt doar articole publicitare eficiente, dar sunt si practice si avantajoase din punct de vedere financiar.

Liderul national in domeniul sistemelor de expunere, compania eXpoPrint Media, pune la dispozitie o gama varianta de astfel de articole publicitare, care pot satisface nevoile oricarui client. Indiferent de spatiul de care dispui si, indiferent daca promovarea companiei tale se desfasoara indoor sau outdoor, cu siguranta vei gasi produsul perfect, care sa iti satisfaca toate cerintele.

Iata cateva dintre cele mai cautate si mai eficiente sisteme de expunere existente pe piata:

1. Steaguri vela. Steagurile vela sunt cele mai cautate sisteme de expunere pentru publicitate outdoor si indoor. Acestea reprezinta modalitatea ideala de a atrage atentia potentialilor clienti chiar si de la mare distanta si reprezinta un mod eficient de a transmite mesajul promotional dorit.

Cu ajutorul steagurilor vela, publicitatea companiei tale este constanta, aceste sisteme de expunere fiind tot timpul vizibile, transmitand mesajul companiei tale.

Aceste produse publicitare sunt disponibile in diferite forme si dimensiuni, atat in format orizontal, cat si vertical. Materialele folosite la crearea steagurilor vela sunt durabile, rezistente la factori externi, precum apa, vant, temperaturi joase, radiatii UV.

Montajul acestor sisteme se realizeaza usor, in doar cateva minute, fara sa fie necesare unelte suplimentare sau o echipa specializata.

2. Counter Expo Desk. Counter Expo Desk-urile sunt articole publicitare elegante si atractive, destinate publicitatii indoor, in cadrul prezentarilor, expozitiilor, targurilor, centrelor de informare, si alte spatii.

Un Counter Expo Desk poate fi utilizat in mai multe scopuri precum:

  • spatiu de informare al potentialor clienti asupra serviciilor oferite;
  • spatiu de prezentare a produselor companiei tale;
  • spatiu de degustare a produselor alimentare sau bauturilor;
  • spatiu destinat discutiilor si completarii documentelor de catre noii dvs. clienti;
  • o modalitate excelente de afisare a mesajului companiei tale.

Aceste sisteme de expunere sunt portabile, de aceea sunt create special pentru a fi rezistente, usor de manevrat, transportat, asamblat si dezasamblat. De asemenea, aceste produse publicitare sunt disponibile in diferite forme si dimensiuni, pentru a se potrivi nevoilor companiei tale.

Counter Desk Expo poate fi personalizat in functie de necesitatile si cerintele evenimentului la care participati si poate fi achizitionat impreuna cu o folie de material magnetica, astfel incat produsul sa poata fi utilizat cu mai multe tipuri de print-uri fara sa fie necesara achizitionarea intregului sistem la fiecare modificare a print-ului.

Acestea sunt printre cele mai cautate si eficiente sisteme de expunere dintre cele existente pe piata in prezent. Compania eXpoPrint Media comercializeaza aceste tipuri de articole publicitare si nu numai, oferta companiei acoperind o gama larga de produse, fiecare dintre ele cu avantajele proprii, iar cel putin unul dintre ele cu siguranta se va potrivi nevoilor companiei tale.

3. Promoter Desk. Promoter Desk-ul sau Mesele de sampling sunt articolele publicitare perfecte atunci cand doresti sa oferi mai multa vizibilitate brand-ului tau si in acelasi timp sa permiti consumatorilor sa intre in contact direct cu produsele sau serviciile pe care le promovezi.

Promoter Desk-urile sunt printre cele mai des utilizate produse publicitare deoarece pot fi folosite in promovarea produselor dintr-o multime de domenii. De asemenea, aceste produse publicitare pot fi folosite atat pentru publicitate indoor, cat si outdoor in cadrul evenimentelor tematice, intalnirilor oficiale, evenimentelor sportive, targurilor, expozitiilor, sondajelor de opinie etc.

Mesele de sampling se pot personaliza in functie de evenimentul la care participati si este conceputa astfel incat sa poata fi utilizata in cadrul mai multor evenimente, cu diferite tematici sau prezentari de produse, fara sa fie necesara achizitia unui intreg nou sistem. Pastrati sistemul de baza si schimbati doar print-ul mesei. Aceste sisteme de promovare se gasesc in diferite dimensiuni, cu rafturi sau fara, in functie de necesitatile companiei tale.

Materialele folosite sunt rezistente si durabile pentru a permite utilizari multiple fara a se deteriora, iar grafica folosita este de cea mai inalta calitate, pentru a reda si cele mai mici detalii clar, in culorii vii si puternice.

4. Cuburi modulare. Cuburile modulare reprezinta unul dintre cele mai noi sisteme de expunere existente pe piata. Sunt produse publicitare versatile, ce permit imprimarea mesajelor promotionale pe fetele acestora, dar si dispunerea produselor pe cuburi.

Un modul complet este alcauit din doar 3 componente:

  • cubul modular – prezinta o mare flexibilitate in pozitionare si personalizare. Acesta poate fi dispus in diferite moduri si pot fi personalizate in aproape orice mod doriti,
  • panelurile – reprezinta elementele de inchidere ale modulului. Si aceste componente sunt personalizabile.
  • Panourile modulare – reprezinta baza intregului sistem de expunere, acestea oferind stabilitate.

Cuburile modulare sunt produse publicitare avantajoase din toate punctele de vedere: sunt versatile, pot fi personalizate, sunt stabile, durabile, pot fi cu usurinta montate, demontate si rearanjate, iar pretul acestor produse este avantajos.

eXpoPrint Media comercializeaza pe site-ul companiei expoprint.ro aceste tipuri de articole publicitare si nu numai, si ofera instrumentele ideale sub forma de sisteme de expunere si afisare pentru a obtine rezultatele asteptate de catre oricare companie de top.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *