Ce trebuie neaparat sa stii inainte de a organiza evenimente hibrid?

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Un eveniment hibrid este o conferinta ce permite accesul multiplu. Aceasta are loc atat in format fizic, cat si in mediul online. Drept urmare, interactiunea va fi realizata cu un public mult mai mare decat in mod obisnuit. Totusi, procesul de gazduire nu va fi o sarcina foarte simpla. Iata ce trebuie sa stii despre asta!

Ce evenimente se pot organiza?

In cele mai multe situatii, este vorba de conferinte de business. Acestea se vor desfasura de oriunde, avand capacitatea de a gazdui un numar mare de persoane la un cost redus. Procesul este posibil, deoarece mediul online sustine o eficienta masiva in economie. Asadar, nu este necesar sa inchiriezi un loc fizic imens si multi participanti nu vor mai plati bilete de avion sau cazarea la un hotel. Alte evenimente digital stage ce pot fi hibridizate sunt intalnirile sociale si cele de echipa. Desi se va dovedi dificil sa creezi o astfel de intalnire, o planificare in detaliu si o echipa de profesionisti vor contribui la obtinerea rezultatelor dorite.

Care sunt avantajele?

Acest tip de gazduire deschide accesul la o paleta larga din public. Fiindca se vor alatura multi participanti, geografia nu va fi o constrangere. In plus, este evitata presiunea sociala.. Oferirea unei alternative online permite ca desfasurarea sa aiba loc in functie de preferinte si le aminteste tuturor faptul ca experientele si lectiile altora pot fi asimilate de oriunde.

Ce provocari intampina cei care organizeaza evenimente hibrid?

Prima provocare este pregatirea, fiind nevoie de abilitati si ajutor din mai multe parti pentru a putea duce lucrurile la capat. Realizarea oricarui format pentru eveniment presupune resurse de timp si energie.

Cei care se afla in incapere vor obtine un nivel de conexiune superior, dar cei de la distanta, poate, nu vor simti ca au parte de conversatii la fel de calitative. Cu toate acestea, detaliile minore vor putea face o diferenta in ceea ce priveste finalul.. Dupa sesiune, ambele audiente ar fi bine sa participe in dialoguri cu intrebari si raspunsuri.

Cum poti organiza un eveniment hibrid?

Un element de baza al acestor evenimente este crearea de retele B2B, deoarece asa va fi generata mai multa valoare pentru publicul tinta. In locul de desfasurare vor avea loc conferinte video, dar tine cont de faptul ca acestea necesita tehnologie specifica. In ceea ce priveste functionalitatile, vei avea nevoie de capacitati de streaming cu latime de banda ridicata, optiunea de intalniri individuale, o aplicatie pentru public si raporturi in timp real.

Pe langa toate cele enumerate anterior, securitatea este critica si trebuie sa beneficiezi de suport tehnic. Urmand acest sfat, vei reusi sa eviti problemele legate de conexiuni. Automatizarea poate avea loc prin intermediul unui software. Ia in calcul fusul orar al participantilor si contacteaza o echipa dedicata de productie. Ambasadorul de evenimente hibrid este cel care pune intrebari si contribuie cu perspective, ajutand organizatorul sa faca totul mai eficient.

spot_imgspot_img