Ce trebuie sa aveti in geanta voastra pentru sala?

fata-sala-de-forta

Daca va doriti ca experienta voastra la sala de fitness sa fie una cat mai buna, atunci trebuie sa va ganditi si la lucrurile esentiale pe care trebuie sa le puneti in aceasta geanta. Aveti asadar in vedere toate aceste lucruri, pentru o experienta cat mai placuta.

Sticla cu apa este necesara atunci cand mergeti la sala. Hidratarea este extrem de importanta indiferent ca este vorba despre o plimbare in aer liber sau de un workout la sala. Trebuie sa beti minim 2 litri de apa pe zi, iar din geanta voastra de fitness nu trebuie sa lipseasca asadar sticla cu apa. Multi experti sunt de parere ca pe parcursul unei sesiuni de exercitii va trebui sa consumati 1 litru de apa.

Prosopul este si el foarte important. Acesta este necesar pentru sesiunile de exercitii, de aceea este foarte important sa-l luati cu voi atunci cand mergeti la sala. Nu veti folosi prosopul doar pentru a va sterge cu el, ci veti avea nevoie de acesta si sa stergeti aparatele pe care le veti folosi. Acest lucru este important pentru ca nimanui nu-i place sa aiba de-a face cu aparatele murdare folosite de altii.

Hainele de schimb sunt si ele foarte importante pentru ca veti transpira mult. Este asadar important ca sa aveti haine de schimb la voi atunci cand mergeti la sala. Acestea trebuie sa fie prezente in geanta voastra. Chiar si slapii pentru dus trebuie sa fie prezenti in geanta. Dupa ce va terminati antrenamentul va veti dori probabil sa faceti un dus, acesta fiind motivul pentru care niste slapi pentru dus sunt necesari. O pereche de slapi de cauciuc sunt indicati pentru ca vor exiosta sanse mai mici sa alunecati si in acelasi timp va veti feri de posibilele eczeme. Fetele prefera in sala colanti sport, pentru o mai buna mobilitate.

Deodorantul nu trebuie nici el sa lipseasca din geanta voastra pentru sport. Il puteti folosi inainte de a incepe antrenamentul, dar si bineinteles dupa ce veti face dus. Pantofii de sport pe care ii folositi la sala trebuie sa fie folositi doar in acest scop. Nu iesiti cu ei in oras si nu-i folositi pentru a face un workout in aer liber. Este important ca salile de fitness sa fie cat mai curate si nu este indicat sa aduceti mizeria din strada in sala. Cel mai bine este sa va aduceti papucii in geanta si sa-i folositi doar in sala. Aveti in vedere toate aceste lucruri importante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *