Ce trebuie sa faca soferii care isi gasesc masina lovita in parcare?

Din ce in ce mai multe incidente neplacute se intampla involuntar de actiunile conducatorului auto, in timp ce masina sta in parcare. Se intampla de foarte multe ori ca masina sa fie lovita in parcare si cei responsabili de aceste actiuni sa paraseasca locul accidentului. Mai rau este cand trebuie inlocuite anumite piese caroserie Ford Focus.

Pentru ca legislatia prevede anumite masuri luate in cazul in care masina este lovita in parcare, proprietarii masinilor care trec prin asemenea evenimente neplacute sunt invitati sa ia legatura cu reprezentantii unui magazin online de piese de caroserie de buna calitate, Secco Center.

Pasii necesari de parcurs de catre conducatorii auto care isi gasesc masina avariata in parcare

Fenomenul ia din ce in ce mai multa amploare in marile orase, si anume lovirea masinii in parcare si parasirea locului incidentului. Gasirea soferului vinovat este extrem de dificila, deoarece politistii sunt foarte ocupati cu cazuri mult mai complicate, si nu in orice zona exista camere de luat vederi disponibile.

Atuni cand isi gasesc masina lovita in parcare, conducatorii auto trebuie sa anunte incidentul reprezentantilor Politiei rutiere in maxim 24 de ore de la constatare. In caz contrar, atat conducatorul auto al masinii lovite, cat si cel vinovat risca sa aiba permisele de conducere suspendate pentru 30 de zile.

In cazul in care urmeaza procedura, proprietarul masinii va prii un numar de inregistrare si dosarul va ajunge la politistul responsabil cu acest caz. In cazul in care autorul este necunoscut, Biroul Asigurarilor de Autovehicule din Romania nu plateste nimic, singura protectie fiind CASCO.

De aceea, in cele mai multe cazuri tot soferul pagubit va trebui sa isi achizitioneze piesele de caroserie necesare din magazinul online specializat, Secco Center. De regula, cele mai des afectate piese de caroserie ale masinilor avariate in parcare sunt bara din fata, aripa din fata sau din lateral, bara din spate sau farurile.

Cum alegi piesele de caroserie potrivite pentru masina ta?

Alegerea unei piese de caroserie potrivite pentru masina nu mai este atat de dificila. Daca pana acum, proprietarii masinilor obisnuiau sa mai viziteze parcurile de dezmembrari auto pentru a gasi cele mai bune piese de caroserie la un pret foarte mic. Acum, proprietarii masinilor stiu ca aceste piese de caroserie sunt foarte importante pentru ca masina sa fie in perfecta stare, pentru a nu avea probleme cu legea si pentru ca autoturismul, ca un intreg, sa arate impecabil.

Piesele potrivite pentru masina se aleg foarte simplu. Conducatorii auto trebuie sa intre in site-ul specializat Secco Center, sa dea o scurta cautare in functie de marca si de modelul masinii, sa aleaga piesa originala care se potriveste nevoilor lor si sa se decida asupra investitiei pe care urmeaza sa o faca in acest sens.

Toate produsele achizitionate de pe site-ul Secco Center beneficiaza de garantie, iar la comenzi de peste 1000 de lei, transportul este gratuit, un mare avantaj pentru clienti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *