Cabine foto pentru petreceri

Companiile de inchiriere cabina foto permit unei persoane sa inchirieze o cabina foto pentru o perioada scurta de timp (de obicei in ore) contra cost. Inchirierile de cabina foto au devenit populare in Statele Unite in principal pentru receptiile de nunta, petrecerile dulci saisprezece, petrecerile Bar, impreuna cu un numar tot mai mare de alte evenimente publice si private. Pe langa cabina foto si tiparirea benzilor foto nelimitate, companiile de inchiriere includ, de obicei, un insotitor de cabina foto pentru a servi cabina foto si pentru a ajuta oaspetii sa construiasca cartea de oaspeti cu benzi foto. Gazduire online de imagini, discuri compacte care contin imagini si marfuri aferente sunt disponibile cu usurinta. Celebritatile sunt utilizatori frecventi de cabine foto la petreceri.

Pe langa tiparirea foto traditionala, cabinele foto moderne pot include si urmatoarele functii noi:

  • GIF animat
  • Imprimare de carte flip
  • Recuzele virtuale, asezate inteligent pe ochii sau umerii persoanei etc.
  • Video cu incetinitor
  • Indepartarea fundalului ecranului verde
  • Costume de distractie
  • Jocuri – in principal Kinect jocuri controlate de gesturi corpului si imprimati o fotografie cu persoana respectiva
  • Recunoasterea gestului facial

Inchirierea cabinelor foto

Deoarece camerele digitale, imprimantele foto compacte si monitoarele de calculator cu ecran plat au devenit disponibile pe scara larga la inceputul anilor 2000, oamenii le-au conectat impreuna folosind un computer personal si un software si au creat propriile cabinete foto. Antreprenorii au inceput sa inchirieze utilaje construite de-a lungul acestor linii la nunti si petreceri si ideea s-a raspandit. Din 2005 pana in 2012, interesul pentru Statele Unite pentru inchirieri de cabine foto a crescut semnificativ. Pana in 2016, mai multe persoane cautau inchirieri de cabina foto decat inchirieri de DJ in 15 dintre cele mai mari orase din America de Nord.

Vrei o cabină foto 180 sau 360 GIF?

Dacă ai nevoie de o cabină complexă, NAN Events îți pune la dispoziție prin intermediul website-ului 360gif.ro serviciu de închiriere cabina foto 360

Cabinele de tip 180GIF & 360GIF sunt perfecte pentru branduri mari, fiind adesea întâlnite la marile festivale muzicale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *