Cele mai performante fotolii de masaj acum și în România

Fotolii masaj

Compania japoneză Fujiiryoki, specializată în producția de fotolii de masaj, este prezentă acum și în România cu fotolii de masaj, inovatoare, de elită cu o gamă largă de funcții. Un fotoliu cu masaj este foarte popular, deoarece oferă masaj de înaltă calitate și este foarte fiabil în utilizare. Modelele acestui brand se vor potrivi perfect în interiorul casei sau biroului tău datorită tapițerie din piele durabilă. O gamă largă de programe de masaj îți permit să lucrezi diferite grupe musculare. Oferă identificarea automată a zonelor cu probleme, în special în cazul în care au nevoie de masaj. Toate modelele sunt echipate cu un panou de control, care afișează informații despre acțiunile efectuate. Telecomanda suplimentară te ajută să controlezi modurile de masaj.  

Fotolii cu masaj Fujiiryoki – Caracteristici

Fotoliile cu masaj Fujiiryoki se disting printr-un nivel tehnologic foarte ridicat, îmbină multifuncționalitatea și designul elegant. Cele mai noi modele, Fujiiryoki EC-3700 și Fujiiryoki EC-3700 VP, sunt echipate cu o funcție de răsucire, pot face, de asemenea, masaj în cascadă, întindere moale a picioarelor și masaj muscular profund. Modelele acestei companii japoneze sunt o combinație de aspect elegant și tehnici unice de masaj. Fotoliile de masaj ale acestui brand sunt echipate cu un suport pentru picioare Perfect Fit, care se ajustează la înălțimea utilizatorului. Prezența senzorului de navigație 3D îi permite să efectueze scanare tridimensională și să introducă date despre figura și postura utilizatorului în memoria computerului. Există 15 programe de masaj (734 combinații de mișcări), inclusiv masaj electronic-mecanic al picioarelor. 

Există o funcție de lansare rapidă și capacitatea de a memora programe de utilizator. În modul BodyStretch, corpul este întins ușor. Tehnicile unice de masaj hardware includ un masaj spiralat al spatelui inferior cu curenți de aer, precum și un masaj Kiwamimecha cu aderență tridimensională, imitând cu îndemânare munca unui maseur. Fotoliile cu masaj sunt foarte ușor de acționat. Spre exemplu, Fujiiryoki EC-3700 oferă un masaj special de blitz, care ameliorează rapid oboseala și redă forța. Durata procedurii este de 7 minute. Fujiiryoki EC-3700 VP dispune de un programul „Încălzire” care este o procedură scurtă și ușoară pentru îmbunătățirea tonusului muscular. Puterea efectului de masaj poate fi reglată manual, ceea ce asigură o precizie maximă de reglare.  

Fotoliu cu masaj Fujiiryoki JP2000

Un model de fotoliu cu masaj prestigios care întruchipează viziunea de pionierat a masajului de către inventatorul japonez, este JP2000. Acesta este primul fotoliu de masaj care folosește un algoritm AI pentru un masaj perfect și mai precis ca niciodată. Masajul se efectuează de-a lungul liniei coloanei vertebrale folosind un stil de masaj care simulează mișcările mâinilor. Înainte de a începe masajul, scaunul scanează linia coloanei vertebrale și se ajustează la înălțimea utilizatorului. Fotoliul de masaj se desfășoară complet automat folosind telecomanda și are capacitatea de a personaliza masajul. Poți alege puterea de presiune a masajului accesând unul dintre cele 7 niveluri de reglare. De asemenea, ai o scală pe cinci niveluri pentru reglarea masajului cu perna de aer. Această gamă largă de ajustări le permite atât utilizatorilor începători, cât și celor avansați să folosească fotoliul de masaj. Funcția vocală oferă instrucțiuni despre modul de utilizare a fotoliului de masaj, iar îmbunătățirea confortului în timpul sesiunii, vor fi furnizate prin intermediul mesajelor vocale în limba engleză.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *