Christian Eriksen și-a vizitat coechipierii: “A fost minunat să putem vorbi cu el şi să-l îmbrăţişăm” – Tenis

​Mijlocaşul danez Christian Eriksen şi-a vizitat coechipierii, vineri, în cantonamentul de la Helsingor, după ce a ieşit din spitalul în care a fost internat după ce a suferit un stop cardiac, la 12 iunie, la meciul cu Finlanda, din cadrul Campionatului European de fotbal.

Jucătorii naţionalei Danemarcei au fost foarte încântaţi şi emoţionaţi de vizita colegului lor.

“A fost fantastic să-l vedem, cu ochii noştri şi nu printr-un ecran. A fost minunat să putem vorbi cu el şi să-l îmbrăţişăm, să vedem că el şi familia lui sunt bine, în ciuda circumstanţelor”, a declarat, sâmbătă, mijlocaşul Andreas Skov Olsen, potrivit agenţiei Belga.

Christian Eriksen le-a făcut o vizită surpriză colegilor săi de echipă, fiind însoţit de soţia sa, de copiii săi şi de mama sa.

“Am întrerupt antrenamentul. Era exact ceea ce aveam nevoie. A fost un sentiment de dragoste şi bucurie. A fost minunat să-l vedem cu familia. Acest lucru ne va oferi un mare impuls înaintea meciului cu Rusia”, a spus şi mijlocaşul defensiv Christian Norgaard.

Ultima în Grupa B, fără niciun punct după înfrângerile suferite în faţa Finlandei (0-1) şi Belgiei (1-2), Danemarca va trebui să învingă, luni, Rusia, în ultimul meci al grupei, pentru a spera să se califice în optimile de finală.

Belgia a acumulat şase puncte şi este deja calificată în faza următoare, iar Finlanda şi Rusia au câte trei puncte, informează News.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *