Cinci sfaturi pentru a trai in armonie cu partenerul

Nimeni nu a spus ca mentinerea unei relatii bune de cuplu este usoara, deoarece in fiecare relatie exista diferente; deci exista intotdeauna suisuri si coborasuri. Este adevarat ca la inceput totul este roz, pana cand defectele celuilalt incep sa fie cunoscute.

Dar este adevarat, de asemenea, ca nu este o sarcina imposibila, este necesar doar sa ai un sentiment de angajament si lucrati impreuna pentru o relatie fericita. In plus, exista si alte sfaturi importante care va vor permite sa mentineti o relatie buna.

Sfaturi pentru a mentine o relatie buna

Petreceti timpul impreuna : acesta este unul dintre cele mai importante sfaturi, intrucat atunci cand petreceti timp impreuna puteti vorbi deschis, impartasi idei, anecdote, compara obiective; ceva care va uni mai mult legatura pe care o aveti deja si poate deveni din ce in ce mai puternica.

Aveti incredere reciproca : este important ca, in timp, cuplul sa poata construi baze importante pentru increderea reciproca. Gelozia excesiva este o mare problema, intrucat aceasta afecteaza relatia treptat; Este extrem de daunatoare.

Acest tip de gelozie creeaza conflicte grave care pun capat relatiei intr-un timp scurt. Este adevarat ca nimeni nu are incredere la inceput, dar pe masura ce cunosti persoana, prinzi incredere. Prin urmare, increderea este unul dintre cei mai importanti piloni pentru ca o relatie sa mearga bine.

Respectul este primordial : este adevarat ca increderea este foarte importanta, dar respectul este vital. Respectul in cuplu este extrem de important si este ceea ce permite o relatie sanatoasa.

Practicati contactul fizic mai des. Este un fapt stiintific, imbratisarea cuiva elibereaza dopamina in creier, care este cunoscut sub numele de hormonul placerii. Multi terapeuti recomanda faptul ca contactul cu partenerul (fie ca este o imbratisare, un sarut, un masaj sau mai multe), numit si abordarea senzoriala, ajuta la redobandirea cu usurinta a intimitatii fizice.

Renuntati la rutina. La fel ca utilizarea lubrifiantului si a vibratoarelor – masturbarea reciproca este un element fundamental al vietii noastre sexuale. Dar pseudoscienta arata ca masturbarea reciproca este la fel de subestimata ca si jucariile sexuale care nu vibreaza, adica foarte subestimate. Avand in vedere ca masturbarea este de obicei o singura persoana, „masturbarea reciproca” poate suna ca un oximoron, dar nu este. Deci, la fel cum face orice manifest amanuntit, vom incepe cu o definitie: masturbarea reciproca pune doua (sau mai multe!) persoane care fac sex „solo” in aceeasi camera (sau sesiunea Skype). Inseamna sa va atingeti intr-un mod placut, in timp ce partenerul (partenerii) dvs. se ating pe ei insisi intr-un mod placut. Vezi filme porno masturbare de unde te poti inspira.

Comunicare : In general, multe femei se asteapta ca barbatii sa ghiceasca de ce sunt suparatesau daca le deranjeaza ceva. Pentru ambii, sfatul este acelasi: o comunicare buna in mod corespunzator este cea mai buna. Daca este cazul unei femei, trebuie sa inveti sa exprimi ceea ce simti, fara sa astepti ca partenerul tau sa ghiceasca.

Pe de alta parte, barbatul trebuie sa spuna lucrurile intr-un mod mai amabil, tinand cont de sentimentele ei, deoarece, in general, femeia are sentimente mai fragile.

La fel, o relatie armonioasa se bazeaza pe respect reciproc, evitand discutiile, comentariile rautacioase si luptele asupra lucrurilor lipsite de importanta. In acest sens, reprosarea greselilor facute cu mult timp in urma este ceva care va crea doar resentimente; in schimb, trebuie sa va concentrati pe viitor. Gasirea unui moment al zilei pentru a face anumite activitati cu partenerul si a mentine o viata sexuala activa sunt lucruri care vor evita instrainarea si favorizarea unei relatii de dragoste intre cei doi.

Avand in vedere cele de mai sus, pentru a avea o relatie sanatoasa de cuplu este posibil, trebuie doar sa depui efort si dragoste pentru a o realiza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *