Cîțu: La 1 iulie vom putea avea și alte relaxări / Vom avea cea mai mare creștere economică din ultimii 100 de ani / Vom avea un spital construit în această perioadă – Radio – TV

Premierul Florin Cîțu a declarat joi seară, la B1 TV, că de la 1 iulie ar putea urma și mai multe relaxări în funcție de evoluția situației. În privința mersului mai lent al campaniei de vaccinare, Cîțu spune că nu a fost vorba de o ținta de 5 milioane de vaccinați ci scopul a fost ieșirea din pandemie.

Premierul arată cu degetul și înspre PSD acuzând liderii acestui partid că nu s-au implicat deloc în campania de vaccinare, că nu au făcut campanie pentru vaccinare și nu au încurajat oamenii în această direcție. Acesta mai spune că și-ar dori o implicare și mai activă din partea preoților.

Declarații Florin Cîțu:

  • Despre situația Economiei: trebuie să relaxăm măsurile ca să repornim cât mai bine economia
  • Am crescut încasările cu 20%
  • Vom avea cea mai mare creștere economică din ultimii 100 de ani
  • Despre marile festivaluri de muzică: Eu am zis că vom avea mari festivaluri după 1 august, dar se poate si mai repede acum
  • Cei care organizează astfel de festivaluri mi-au prmis că ne vor ajuta și cu promovarea csampaniei de vaccinare, lucru care nu s-a făcut până acum și avem nevoie. Sper să ne ajute.
  • PNRR este foarte bun pentru modul nostru de a aface admiistrație deoarce te obligă să fii eficient. Ai niște borne clare aici pentru a atrage banii, iar dacă nu le atingi nu iei banii.
  • Sper că PNRR va da astfel un impuls amdinistrației din țară care, trebuie să recunoaștem, nu e cea mai eficientă. La PNRR se va vedea exact ce ai făcut și ce nu.

emisiunea este in desfasurare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *