CN Tenis de masă: Bernadette Szocs și Rareș Șipoș s-au impus în probele de simplu

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Bernadette Szocs şi Rareş Şipoş au câştigat, duminică, titlurile în probele de simplu ale Campionatului Naţional de tenis de masă, găzduit de Sala Polivalentă ”Ioan Kunst-Ghermănescu” din Bucureşti.

Bernadette Szocs, campioana nationala la tenis de masaFoto: Facebook/ Federatia Romana de Tenis de Masa

La feminin, Bernadette Szocs (CSA Steaua București) a învins-o în finală pe Adina Diaconu (CSM Slatina), cu 4-2.

Medaliile de bronz au fost obţinute de Elizabeta Samara (CSA Steaua Bucureşti), învinsă în semifinale de Diaconu cu 4-1, şi de Andreea Dragoman (CSA Steaua Bucureşti), întrecută de Szocs cu 4-1 în penultimul act.

Rareş Şipoş (SCM Gloria Buzău) l-a învins în finala masculină pe Hunor Szocs (CSA Steaua Bucureşti) cu 4-2. Ovidiu Ionescu (SCM Gloria Buzău) şi Cristian Pletea (CS TT Top Star Constanţa) ai cucerit medaliile de bronz. Ionescu a fost învins în semifinale de Szocs cu 4-3, iar Pletea a pierdut în faţa lui Şipoş cu 2-4.

La dublu mixt, Darius Movileanu şi Bernadette Szocs au trecut în finală de cuplul Andrei Istrate/Elizabeta Samara cu 3-0. Medaliile de bronz au revenit perechilor Iulian Chiriţă/Bianca Mei-Roşu şi Hunor Szocs/Andreea Dragoman. În semifinale, Istrate şi Samara au trecut cu 3-0 de cuplul Chiriţă/Mei-Roşu, iar Movileanu şi Berndette Szocs au dispus de Hunor Szocs/Andreea Dragoman cu 3-2, scrie Agerpres.

spot_imgspot_img