Coldplay a anunțat că își va lansa ultimul album ca trupă în 2025 – Muzica

Chris Martin, solistul şi liderul trupei britanice Coldplay, a anunţat joi postului BBC că grupul său va înceta să mai compună muzică după ultimul lor album prevăzut pentru anul 2025, relatează BBC și Agerpres.

„Ultimul nostru album va fi lansat în 2025, iar după aceea, cred că nu vom mai face decât turnee”, a anunţat cântăreţul în vârstă de 44 de ani, într-un interviu acordat prezentatoarei Jo Whiley care va fi difuzat în întregime joi seară de BBC.

„Poate că vom mai face câteva colaborări, însă catalogul muzical propriu-zis al Coldplay se va încheia atunci”, a precizat Chris Martin.

Întrebată despre aceste declaraţii făcute în emisiunea ei, Jo Whiley a declarat joi dimineaţă că Martin a fost de „o sinceritate dezarmantă” în acest interviu, dar că nu ştie cu adevărat „dacă a glumit sau a fost extrem de serios”.

Cu prilejul lansării în octombrie al celui de-al 9-lea album al trupei, „Music of The Spheres”, Chris Martin a mărturisit revistei muzicale NME că grupul intenţionează să scoată în total 12 albume – cu trei mai multe decât în prezent – înainte de a renunţa la muzică.

După lansarea sa, pe 15 octombrie, „Music of The Spheres” a urcat pe primul loc în topul albumelor din Marea Britanie.

Coldplay a fost nominalizată recent la categoria cel mai bun grup rock/alternativ la Brit Awards din 2022, cele mai importante premii britanice care recompensează muzica pop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *