Nu stii daca un contract de mentenanta cu un service frigo te va ajuta? Iata care sunt beneficiile!

service frigo

Majoritatea afacerilor fug de contractele pe termen lung cu furnizorii anumitor tipuri de servicii, printre care se afla si furnizorii de service frigo. Administratorii acestor afaceri sunt de parere ca, evitand astfel de contracte, economisesc foarte multi bani – pe scurt, de ce ar plati pentru probleme care nu exista si care s-ar putea sa nu existe, nu?

Evident, aceasta nu este o mentalitate potrivita oamenilor de afaceri care urmaresc cresteri de profit si dezvoltarea afacerii lor. Daca inca nu esti convins, iata beneficiile unui contract de mentenanta cu un astfel de service!

Beneficii din punct de vedere al costurilor

Pentru multi, un contract cu un furnizor de servicii inseamna bani pierduti in fiecare luna. Totusi, acestia nu gandesc pe termen lung si in ansamblu, printre altele.

Un contract de mentenanta cu un service frigo presupune faptul ca, atunci cand te confrunti cu o problema la nivelul sistemelor tale frigorifice, service-ul specializat iti va sari imediat in ajutor si va repara problema. Mai apoi, acest contract include si mentenanta regulata, costurile pentru reparatiile neasteptate, dar si costul interventiilor imediate.

Dat fiind faptul ca o reparatie realizata in regim de urgenta poate costa foarte mult, costurile lunare ale unui asemenea contract sunt trecute usor cu vederea. Pe scurt, 5-6 luni de plata la un asemenea contract pot fi recuperate in timpul unei singure reparatii.

Beneficii din punct de vedere al calitatii echipamentelor frigorifice

Un sistem frigorific isi pierde din calitate din secunda in care este bagat in priza si pornit. Atat calitatea, cat si eficienta acestor sisteme poate fi pastrata si imbunatatita cu ajutorul unui contract cu un service frigo.

Mai mult decat atat, reparatiile oferite prin intermediul unui astfel de contract nu pot fi altfel decat de calitate si de durata. Niciun service de acest tip nu va risca sa-si pateze reputatia realizand o reparatie sub standard in cadrul unui contract de mentenanta realizat pe termen lung.

Te bucuri de liniste sufleteasca privind afacerea ta

Sistemele sau camerele frigorifice de top au preturi de pana la 50,000 de lei. Pentru o afacere la inceput de drum, aceste costuri sunt imense si evident, inlocuirea unui sistem frigorific iese clar din discutie.

Totusi, in lipsa unui contract cu un service frigo, vei sta mereu cu sufletul la gura si te vei gandi la numeroasele lucruri care pot cauza defectiuni la nivelul sistemelor mentionate. In cazul unei defectiuni, reparatia trebuie asigurata aproape instant – in caz contrar, pierzi din profit.

Asadar, un contract ofera cel mai important lucru atat pentru tine, cat si pentru sanatatea ta – liniste sufleteasca, deci zero stres.

Vrei un contract cu un service frigo avantajos pentru tine si pentru afacerea ta?

Daca raspunsul este da, ar trebui sa-i contactezi pe expertii ServiceFrigOnline. Indiferent de tipul de afacere pe care il administrezi si de ce sisteme frigorifice dispui, acestia pot pune la punct un contract de mentenanta nu numai ideal, dar si avantajos pentru tine si pentru afacerea ta!

Modul in care sistemele tale frigorifice sunt intretinute afecteaza direct atat modul in care afacerea ta isi desfasoara operatiunile, cat si profitul acesteia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *