Comanda mancare la oala cu 30% reducere in Bucuresti si imprejurimi !
Chiar daca iti place sa gatesti si faci preparate delicioase, exista momente in care pur si simplu vrei sa mananci un preparat delicios gatit de altcineva, fara sa mergi la restaurant si fara sa platesti o suma uriasa de bani pe asta. Din fericire ai optiunea asta, iar ea se numeste ” mancare la oala ” Exista din ce in ce mai multe restaurante care se orienteaza catre acest concept, insa doar cateva reusesc sa raspunda cu succes tuturor cerintelor pe care le-ai putea avea.

Exista cateva criterii esentiale pe care un restaurant care livreaza mancare trebuie sa le indeplineasca:

  1. Sa respecte intru totul retetele si sa prepare mancaruri delicioase. Orice restaurant de succes se remarca prin gust, iar acest lucru este valabil si la firmele de catering.
  2. Sa aiba preturi decente. Pretul este un criteriu foarte important. Este greu sa gasesti echilibru intre un produs de calitate si un pret atractiv, insa firme de catering care fac asta. Oala Lui Vio este o astfel de firma, iar pentru a demonstra ofera inclusiv o reducere de 30% pentru orice comanda. Ii gasiti pe www.oalaluivio.ro;
  3. Sa gateasca curat, cu produse cat mai proaspete si fara adaosuri ce contin E-uri;
  4. Sa livreze la timp mancarea. Cateringul cu mancare la oala nu este un catering normal. Mancarea nu ar trebui sa ajunga in jumatate de ora o ora, ci in cateva ore, timp in care bucataria trebuie sa isi faca treaba. Totusi, un serviciu de buna calitate trebuie sa fie furnizat la timp. Daca faci comanda diimineata este bine sa fie onorata pana seara iar daca o faci dupa ora pranzului, este bine sa fie livrata a doua zi de dimineata;
  5. Sa livreze mancarea in recipiente de buna calitate, care sa o pastreze calda si sa ii pastreze gustul;

Daca nu ai testat inca serviciul de catering mancare la oala, iti recomandam sa comanzi de la Oala lui Vio. Te poti bucura din plin de reducerea de 30% si vei face cunostinta cu un gust pe care cu greu il obtii gatind acasa.

 

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *