Comunicat de presă/ “Cum e posibil ca un partid cu 100.000 de membri să obțină 52.638 de voturi în țară?”

27.05.2019

Au trecut și alegerile europarlamentare pentru care am spus de la început că ne-am stabilit ca țintă un rezultat onorabil.

Sigur că ne întrebăm: cum e posibil ca un partid cu 100.000 de membri să obțină 52.638 de voturi în țară? UNPR nu a primit dreptul să aibă reprezentanți în secții, deși a avut doi europarlamentari și are un membru în Parlamentul European. Știm ce se întâmplă noaptea în secțiile de votare când nu ai oameni care să reprezinte partidul acolo.

Mergem înainte, ne mobilizăm pentru alegerile de anul viitor! Vom obține, cu siguranță, peste 7% la locale și peste 10% la alegerile parlamentare. Partidul, care în 2015 atinsese 12 procente, este în proces de reorganizare, după ce a fost pus la pământ cu dosare politice construite liderului său și apoi tranzacționat, pentru o funcție de parlamentar, de către cel care a ocupat, la un moment dat, în trecere, poziția de șef de partid.

În timpul care ne-a rămas la dispoziție, vom reveni, vom reface numărul de mebri, vom avea alesi locali și vom intra în Parlamentul României. O vom face cu muncă, pentru că, spre deosebire de alte partide, nu suntem sprijiniți de diverse entintăți, nu avem bani.

Avem, în schimb, determinare, putere și dorință de muncă, avem capacitate de organizare și ne vom implica mai mult, cu toții, în perioada care urmează. Vom munci și vom reuși.

Credem în continuare, că România are nevoie de patrioți care să muncească pentru ea, dincolo de orice interese personale sau de grup ale unora sau altora. Așa că, îi așteptăm în partid pe cei care se consideră patrioți și care sunt patrioți cu adevărat.

Biroul de presă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *