Mesajul semnatarilor protocolului de colaborare de la Braila, în ziua alegerilor

FLORIN BICA Presedinte S.N.T.P\VICEPRESEDITE sectorul telecomunicatii BLOCUL NATIONAL SINDICAL si Secretar GENERAL al Federatiei Nationale a Lucratorilor a declarant, la ieșirea de la vot: “Astazi am votat pentru o familie mare, unită, a romanilor patrioți, pentru onoare si demnitate, cu credință în Dumnezeu! M-am echipat corespunzator, având cartea de identitate si, așa cum este obiceiul românesc, am mers împreună cu familia, să votăm pentru România noastră. în calitate de lider syndical, sprijin și apăr drepturile lucrătorilor romăni, demnitatea umană, valorile naționale și europene.

Echipa SNTM-BNS s-a alaturat interesului național prin construcția începută recent, urmare a „Pactului de la Brăila” alaturi de domnul  Gabriel Oprea. Am votat in baza principiului: „Cine bate palma cu Oprea, are garanția respectării cuvântului dat”. Astazi am “marcat” pentru România, ne dorim să învingem la seturi pentru a fi reprezentați corect în Europa”.

Și președintele A.P.A.P Mihai Constantinescu a votat pentru România: “I-am votat pe cei care știu ca iubesc România, pentru demnitatea românilor, pentru coeziunea europeană, pentru solidaritatea europenilor. APAP, organizația pe care o reprezint în calitatea de președinte, a fost construită pe structură militară și sportivă, este formată din foști militari și sportivi de performanță. Între membri nostri de onoare se află domnul Gabriel Oprea și prietenul său de o viață care a adus bucurie, în cariera sa, în inimile a milioane de români. Întrebarea retorică este cine ne poate reprezenta mai bine? Protocolul de la Brila e un început, iar împreuna vom face fapte de care români de pretutindeni sa fie mândri”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *