Construim impreuna un viitor mai bun cu cele mai frumoase jucarii

Joaca este una din cele mai frumoase activitati pe care le-am desfasurat atunci cand am fost mici si la care ne intoarcem ori decat ori avem putin timp liber. Jocul este una din cele mai bune modalitati prin care copii pot explora lumea din jurul lor si sa isi dezvolte vocabularul, abilitatile motrice si sociale, creativitatea si imaginatia si multe multe altele. Prin urmare, una din responsabilitatile noastre importante, ne referim aici la responsabilitatile parintilor din lumea intreaga, este reprezentat si de procurarea jucarilor si a jocurilor. Bineinteles ca pe piata avem o multime de optiuni, dar unul din cele mai bune jocuri pentru cei mici, care le dezvolta atat imaginatia, creativitatea, cat si dexteritatea si functiile de manipulare a lucrurilor, este reprezentat de joc de construit.

Jocul de construit este un joc educativ, tocmai datorita beneficiilor pe care acesta le aduce celor mici. Unde mai pui ca el poate fi jucat jocul poate fi jucat impreuna cu alti copii. Caci cuburile de constructie pot fi impartite cu usurinta.

Daca iti doresti un set de 80 de piese de construit – Povesti, iti recomand cu mare drag sa verifici si oferta celor de la jucaresti.ro. Cu ajutorul acestui set cei mici isi pot crea lumea lor unde povestile prin viata folosindu-si propria imaginative si folosind acest set format din 80 de piese elastic viu colorate, in forme si dimensiuni variate. Mai mult decat atat, pentru completarea povestii, setul include si doua figurine, o printesa si un cavaler, ce pot fi pozitionate si direct pe piese.

Modul in care piesele au fost concepute, si anume aspectul de perie ale acestora, permite nenumarate modalitati de asamblare si crearea de constructii infinite, asigurand ore intregi de distractie pentru cei mici. Unde mai pui ca imediat dupa finalizarea constructiilor, cei mici pot practica jocuri de rol. Iti doresti acest joc? Il poti cumpara aici.

Dar la jucaresti.ro nu gasesti doar jucarii si jocuri, ci si mobilier pentru camera celor mici, carti si harti, seturi de creatie, precum modelaj, desen si pictura, dar si birotica si rechizite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *