Consultanta profesionala – imobiliara – Ziarul Nationalul

Cati dintre aceia interesati in achizitionarea sau inchirierea unui imobil sau in achizitionarea unui teren, cunosc foarte bine si in detaliu etapele pe care aceste procese le impun? Pentru a evita stresul si starea de deruta, trebuie constientizata importanta consultantei imobiliare. Orice domeniu are nevoie de consultanta si customer support. Cu atat mai mult cand vine vorba de o investitie imobiliara. De ce?! Pentru ca in acest domeniu exista aspecte extrem de imprtante, deloc de neglijat. Un specialist in domeniu, cu grija ales, te va scapa de stres si deruta, el isi va face treaba, tu vei castiga timp si el te va asigura ca totul va decurge in termeni corecti si siguri. El lucreaza in favoarea ta, impreuna cu tine, te va consulta si iti va oferi suport pe toata durata procesului de achizitie.

Iata ce  iti ofera un consultant imobiliar.

Cunostinte. Un consultant este o persoana competenta in zona imobiliara si din acest motiv, el cunoaste piata locala si situatia economica. El este cel care te va informa cu privire la fluxul operational si serviciile aferente procesului de vanzare/cumparare – nevoia de tranzactionare, consultanta preliminara si identificarea variantelor de lucru, evaluarea proprietatii, audit juridic in perspectiva vanzarii, reprezentarea sau matchingul, precontractul sau contractul de tranzactionare si recomandarea.

Identificarea pe piata a produsului optim. Consultantul imobiliar nu este o agentie imobiliara care iti ofera doar propriul sau produs. Acesta cauta in piata produsul potrivit tinand cont si de anumite circumstante pe care impreuna le aveti in vedere.

Ofera sfaturi utile. Consultantul este o persoana în care poti avea încredere, fiind persoana care va prezinta atat avantajele cat si dezavantajele unei tranzactii, incercand sa ofere cele mai bune recomandari indiferent ca e vorba de vanzare sau cumparare.

Sustinere pe tot parcursul procesului. Consultanta imobiliara inseamna ca un consultant va va ajuta cu aspectele financiare ale proprietatii, va va oferi asistenta juridica si, nu în ultimul rând, oportunitati de finantare si administrare a proprietatii.

Continuitate. Consultanta imobiliara oferita de consultantul imobiliar nu se încheie cu vânzarea sau cumpararea, in multe dintre situatii. Ulterior, consultantul imobiliar va poate oferi sfaturi pentru urmatoare tranzactie imobiliara, dat fiind ca exista deja certitudinea unei experiente de succes.

Consultanta imobiliara devine astfel, premisa unui beneficiu urias pentru cel care cumpara sau vinde un imobil sau un teren. Serviciile de consultanta imobiliara oferite intr-o maniera de abordare cu inalt grad de profesionalism, asigura garantia unui serviciu de calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *