Ce este mezoterapia?

Fondatorul mezoterapiei, medicul francez Michel Pistor, a dezvoltat aceasta procedura, initial ​​pentru tratamentul tinitusului sau a sunetului in ureche si pentru tratarea durerii. In prezent, are o multime de aplicatii, de la tratarea afectiunilor medicale, pana la imbunatatirea aspectului fizic. Tehnica consta in a aplica cantitati microscopice de medicamente, vitamine, agenti homeopati si chiar extracte naturale pentru a asigura ameliorarea durerii, pentru a trata afectiunile musculare si vasculare, pentru a elimina celulita, pentru a trata imbatranirea pielii si pentru a ajuta la pierderea in greutate. Formula exacta injectata in piele variaza si depinde in mare masura de tipul de afectiune pentru care este destinata sa o trateze.

Mezoterapia faciala (virtuala) este o tehnica inovatoare, o metoda de infrumusetare, fara ace, anestezie si perioada de recuperare. Este un sistem care permite efectuarea transdermica a produselor farmaceutice si cosmetice prin electro difuzie – o crestere a conductivitatii electrice si a permeabilitatii membranelor celulare.

Impulsurile electrice determina reorganizarea membranelor celulare timp de cateva secunde si permit ca substantele sa se scurga, cu conditia sa indeplineasca ph-ul, dimensiunea moleculei, incarcarea ionica si vascozitatea necesara pentru a face acest lucru. Frecventa radio actioneaza ca un mecanism de eliberare a ingredientelor active, impingand produsul prin straturile dermice ale pielii fara utilizarea unui ac. Permite temporar membranelor celulare sa devina permeabile, permitand celulei sa absoarba nutrientii vitali continuti in fiecare ingredient activ. Rezultatele sunt vizibile imediat dupa tratament, pielea este vizibil mai ferma, mai elastica si mai luminoasa, avand un aspect odihnit, intinerit, efectul mentinandu-se pentru o perioada mai lunga de timp.

Cine ar putea apela la aceasta tehnica si care sunt rezultatele asteptate?

Mezoterapia este un tratament versatil care a fost utilizat de peste 50 de ani pentru tratamentul unei multitudini de afectiuni. Mezoterapia faciala poate fi recomandata pentru linii fine si riduri, piele uscata, piele lipsita de leasticitate si fermitate, ten tern si obosit, pentru restructurare celulara, piele deshidratata sau deteriorata de soare. Rezultatele nu intarzie sa apara dupa aceasta procedura. Imediat dupa tratament pielea este vizibil mai luminoasa, mai elastica. Mezoterapia virtuala atenueaza ridurile si liniile de expresie reducand densitatea, adancimea si volumul ridurilor mimice. De asemenea, inchide porii si rezolva multe dintre problemele porilor mariti, creeaza efect de netezire imediata a pielii, un efect de lifting facial, de fortifiere. In plus, hidrateaza intensiv pielea si regenereaza in profunzime, atenueaza cearcanele si trateaza pungile de sub ochi, textura flasca, gatul si barbia dubla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *