Continuarea filmului „Joker”, cu Joaquin Phoenix şi Lady Gaga în rolurile principale, prezentată în primul trailer – VIDEO

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Continuarea filmului „Joker”, cu Joaquin Phoenix şi Lady Gaga în rolurile principale, a fost dezvăluită într-un prim trailer.


Intitulată „Joker: Folie à deux”, continuarea va fi un musical.

Acţiunea din „Joker: Folie à deux”, titlul dat de fenomenul psihiatric al psihozei împărtăşite, va avea loc parţial în închisoarea Arkham, unde sunt închişi super-răufăcătorii din universul DC.

Joaquin Phoenix, care a câştigat Oscarul pentru cel mai bun actor în 2019 pentru „Joker”, joacă alături de Lady Gaga, noua interpretă a lui Harley Quinn, după Margot Robbie în „Suicide Squad” şi „Birds of Prey”.

Regizat, ca şi primul episod, de Todd Phillips (din trilogia „Very Bad Trip”), „Joker: Folie à deux” se desfăşoară într-un univers diferit de celelalte filme DC şi va oferi o versiune mai întunecată şi mai violentă a personajelor principale din acest univers.

Potrivit presei americane, „Joker 2” a fost clasificat „R-rated”, ceea ce înseamnă că nu este potrivit pentru spectatorii neînsoţiţi cu vârsta sub 17 ani. Motivele invocate: „violenţă extremă, cruzime, sexualitate şi nuditate integrală frontală”.

„Joker: Folie à deux”, singurul film DC din 2024, va fi lansat în 2 octombrie. Un succes uriaş în 2019, „Joker” a încasat 1,07 miliarde de dolari în box office la nivel mondial înainte de a obţine unsprezece nominalizări la Oscar (şi două statuete).

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa contact@news20.ro.

spot_imgspot_img