Coronavirus în lume: Numărul global de cazuri ajunge la 40 de milioane – Coronavirus

Numărul cazurilor de coronavirus confirmate oficial în lume a ajuns la aproximativ 40 de milioane, fiind raportate 1.114.636 decese asociate cu COVID-19 și aproape 30 de milioane de persoane vindecate de Sars-Cov-2, potrivit datelor centralizate de Worldometers.info.

Cele mai noi informații despre pandemie, LIVETEXT:

——————-

09.38 Germania: 5.587 infecții noi (361.974 în total) și alte 10 decese (9.777)

09.35 China raportează 13 noi pacienți cu Covid-19, plus 34 de cazuri asimptomatice

——————-

Interdicție de socializare la Londra, restricții de circulație în Franța, școli închise în Polonia: o nouă serie de măsuri draconice a intrat în vigoare sâmbătă în Europa, cu speranța de a frâna propagarea celui de-al doilea val al pandemiei de Covid-19.

Numărul cazurilor de COVID-19 la nivel global a crescut cu peste 400.000 pentru prima dată într-o zi, fiind atins un record în condițiile în care mare parte din Europa impune noi restricții pentru a stopa pandemia

Contactul cu ambalajele de alimente congelate contaminate cu coronavirus ar putea provoca infecții, a anunțat sâmbătă Centrul chinez pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC).

Slovacia intenționează să testeze toți cetățenii cu vârste mai mari de 10 ani, în cadrul măsurilor de combatere a Covid-19, a anunțat sâmbătă premierul slovac Igor Matovic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *