Coronavirus în România: Bilanțul oficial al deceselor a ajuns la 314, cel al cazurilor la 6.300 / Măsurile de izolare a vârstnicilor ar putea fi prelungite – Coronavirus

Alte opt decese din cauza coronavirusului au fost confirmate duminică seară în România, numărul victimelor ajungând la 314, potrivit datelor oficiale. Bilanțul îmbolnăvirilor a urcat în România la 6.300, potrivit datelor publicate duminică de Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 852 au fost declarate vindecate și externate.

Cele mai noi informații despre epidemia din România, LIVETEXT:

———-

00.00 Izolat la o pensiune, managerul Spitalului Județean Focșani a fost obligat să se interneze. „Prefectul mi-a zis că, dacă refuz, va trimite Poliția și mă va muta cu forța”

———

Un număr de 812 cadre medicale sunt infectate cu coronavirus în România, conform raportărilor primite de către Institutul Național de Sănătate Publică din teritoriu.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a afirmat că se ia în calcul prelungirea măsurilor de izolare a persoanelor în vârstă, cel puțin pentru 10-14 săptămâni, în funcție de evoluția pandemiei COVID-19 în România.

Un medic militar detașat de la Cluj la Spitalul Județean Suceava a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus.

Un nou focar de infecție raportat într-un cămin de bătrâni de aceasă dată în Orăștie, Hunedoara. 25 de persoane, dintre cele 30 care sunt internate la un cămin de bătrâni din municipiul Orăştie, dar şi cinci angajaţi ai unităţii de asistenţă socială au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus.

Citește și:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *