Coronavirus Sfat: „Faceți pace și fiți buni cu ceilalți în perioada izolării în case” – Coronavirus

Oamenii ar trebui să apeleze la „armistiții” domestice și să fie amabili cu ceilalți, în timp ce coronavirusul obligă pe mulți să petreacă din ce în ce mai mult timp acasă împreună, notează BBC.

Măsurile stricte ale guvernului pot duce la o perioadă de timp petrecută împreună, perioadă cu care familiile este posibil să nu fie obișnuite.

Un istoric medical a afirmat că dinamica socială va fi „testată și încordată” în săptămânile următoare.

Reprezentanții organizației de sănătate Relate Cymru au afirmat că oamenii trebuie să se concentreze pe relații pentru a trece prin perioada dificilă.

Guvernul Regatului Unit a cerut publicului să evite deplasările și contactele „neesențiale”, să lucreze de acasă unde este posibil și să rămână departe de pub-uri, cluburi și restaurante.

Dr. Rachel Davies, consilier la Relate Cymru, a declarat că o mulțime de oameni simt o „pierdere a controlului” asupra vieții casnice și de familie, dar a adăugat că aceștia ar putea avea anumite acțiuni care să impiedice aceste sentimente.

Aceasta se referă la ideea de fi mai buni, mai amabili cu cei din jur și mai pozitivi, acest lucru făcând oamenii să treacă mai ușor peste această perioadă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *