Corturi evenimente

TRANSFORMAREA SPATIILOR EXTERIOARE CU ARHITECTURA UNICA A CORTULUI

Daca vizitati site-ul nostru web, atunci probabil ca doriti sa inchiriati sau sa cumparati un cort pentru un eveniment special. Poate cautati o idee inovatoare pentru petrecerea, evenimentul corporativ sau nunta dvs.; indiferent ce este, te putem ajuta sa-l faci memorabil.

Corturile puse la dispozitie de NAN Events sunt:

RAPID

Transportul usor si configurarea rapida inseamna un cost mai mic si mai mult timp pentru organizarea evenimentului. Marchetele noastre, inclusiv podelele, mobilierul, iluminatul si incalzirea pot fi amenajate in cateva ore. Inovativul nostru parc de corturi, format din 500 de metri patrati de corturi profesionale: Domuri, Marquees si Corturi, poate fi amenajate intr-o zi. Inchirierea cortului cu noi va economiseste timp si bani.

FLEXIBIL

Caracteristicile noastre unice de design inseamna ca structurile noastre merg in locuri in care alte corturi nu pot. Le putem configura in tot felul de locatii, evenimente si locuri neobisnuite, atat in ​​interior cat si in exterior. Poti avea corturi pentru evenimentul tau, pe iarba sau pietris, la festivaluri sau in paduri, plaje sau gratar si tot ce este intre ele … indiferent de ce, noi avem solutia pentru tine. Niciodata nu a fost mai usor sa-ti dai viata imaginatiei prin inchirierea corturilor.

PRIETENOS

Nu numai ca echipa noastra este o gramada placuta si prietenoasa, dar si corturile noastre sunt ecologice. Nu folosim camioane uriase pentru a ne transporta produsele si datorita timpilor de configurare rapida, lasam o mica amprenta de carbon la fiecare eveniment pe care il facem. Ne pasa de mediu si suntem mandri de acreditarile noastre verzi.

Misiunea noastra este sa oferim intotdeauna servicii exceptionale si produse de inchiriere la un nivel mai mare decat ceea ce se asteapta de la alte companii de inchiriere. Calitatea reprezinta produsele noastre, fiabilitatea reprezinta serviciul nostru, iar valoarea reprezinta pretul nostru. Vom aprecia intotdeauna mult oportunitatea de a va oferi serviciile pentru fiecare eveniment si asteptam cu nerabdare sa va oferim acelasi angajament si pentru excelenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *