Cum a transformat Beyonce o casa veche intr-o vila de lux cu mobilier personalizat si accesorii de designer

0

Beyonce este una dintre cele mai cunoscute si apreciate artiste din lume, dar si o femeie de afaceri de succes. Nu este de mirare ca si-a dorit sa isi creeze un camin de vis, care sa reflecte personalitatea si stilul ei. Astfel, ea a reusit sa transforme o casa veche din Los Angeles intr-o vila de lux, cu mobilier personalizat si accesorii de designer.

Casa pe care Beyonce a cumparat-o in 2017, impreuna cu sotul ei Jay-Z, este situata in cartierul Bel Air si are o suprafata de peste 3000 de metri patrati. A fost construita in anii ’50 si avea un aspect destul de banal si depasit. Cu toate acestea, cuplul a vazut potentialul proprietatii si a decis sa o renoveze complet, apeland la serviciile unor arhitecti si designeri renumiti. Rezultatul este o vila impresionanta, care combina elemente moderne cu cele clasice, intr-un echilibru perfect.

Mobilier personalizat

Unul dintre aspectele care fac casa lui Beyonce sa fie unica este mobilierul personalizat, creat special pentru ea. Fiecare piesa este aleasa cu grija si se potriveste perfect cu spatiul si decorul.

De exemplu, in living se afla o canapea alba imensa, care ocupa aproape tot peretele si ofera confort si eleganta. De asemenea, in dormitorul matrimonial, patul este realizat din lemn masiv si are o forma rotunda, care simbolizeaza unitatea si dragostea, iar in camera copiilor, exista un tobogan care le permite sa se distreze la maxim inainte de a se relaxa.

Accesorii de designer

Nu numai mobilierul este personalizat, ci si accesoriile care completeaza atmosfera casei. Beyonce este o mare iubitoare de arta si are o colectie impresionanta de tablouri, sculpturi si fotografii, semnate de artisti celebri sau emergenti. De asemenea, ea foloseste multe obiecte decorative care ii reprezinta gusturile si pasiunile.

Astfel, in bucatarie se afla o masa lemn bar, care ii permite sa serveasca micul dejun sau sa isi primeasca prietenii. Pe masa se afla o statueta aurie in forma de albine, care reprezinta porecla ei “Queen B”. In baie, exista o cada imensa din marmura neagra, care contrasteaza cu peretii albi si oglinda aurie.

Stil eclectic

Ceea ce face din casa lui Beyonce un loc cu adevarat special este stilul eclectic pe care il adopta. Artista nu se limiteaza la un singur tip de design, ci combina elemente din diferite epoci si culturi. Astfel, a reusit sa creeze un spatiu care ii reflecta personalitatea complexa si diversa.

In hol se afla un covor persan, care aduce o nota exotica si colorata, in sufragerie se afla un pian clasic alb, care aminteste de muzica ei soul, iar in birou se afla o masa moderna din sticla si metal, care exprima profesionalismul cantaretei.

Beyonce a reusit sa transforme o casa veche intr-o vila de lux, cu mobilier personalizat si accesorii de designer. Astfel, artista a creat un camin care ii reprezinta stilul si valorile, dar si care ii ofera confort si siguranta. Casa ei este un exemplu de cum se pot combina frumusetea si functionalitatea, intr-un mod original si creativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *