Cum afli daca ai avut Covid utilizand testele pentru anticorpi coronavirus

Virusul Covid-19 a înspăimântat o planetă întreagă. De la ceea ce se credea doar o banală răceală, s-a ajuns la pandemie, izolarea rămânând singura metodă de a scăpa de această boală necruţătoare. O dată cu izolarea şi cu suspendarea activităţilor de zi cu zi, economia stă pe butuci iar viaţa socială pare că a luat o turnură nefavorabilă. Sunt multe persoane care au fost diagnosticate cu Coronavirus şi care au scăpat de efectele dăunătoare ale bolii. Alţii au stat cu săptămânile în spital, supravieţuind cu ajutorul dedicării cadrelor medicale şi luând tratament specific sau folosind măştile de oxigen. Totuşi, există şi persoane asimptomatice sau persoane care au crezut că au trecut printr-o gripă, nicidecum că au avut Coronavirus. Tocmai din cauza aceasta, este foarte important să se apeleze la un test anticorpi coronavirus.

Cine poate face un test de anticorpi pentru coronavirus?

Răspunsul este unul simplu: oricine. Chiar dacă persoanele în cauză nu au avut niciodată simptomele specifice sau chiar dacă vor doar să se convingă dacă au anticorpi sau nu, cei de la Revive Health ne vin în ajutor cu programul centrului de testare Drive-Thru. Totul este foarte simplu!

Prin programul Drive-Thru, se recoltează exsudatul naro-faringian şi cel oro-faringian direct din autovehiculul dumneavoastră! Desigur, nu este musai să vă deplasaţi la centru. Echipa profesională se poate deplasa chiar şi la domiciliu sau la locul de muncă.

Ce dovedeşte mai exact un test de anticorpi pentru coronavirus?

Pe scurt, testul evidenţiază prezenţa virusului în organism, reprezentând ori o investigaţie timpurie, ori certitudinea că da, v-aţi confruntat în trecut cu virusul Corona. Avantajul unui astfel de test este faptul că acesta evidenţiază prezenţa virusului, chiar dacă el este prezent în cantităţi foarte mici.

Rezultatele pot fi de 3 feluri:

  • Pozitiv : ceea ce indică faptul că există în organism ARN-ul virusului SARS-CoV-2;
  • Negativ: indicator al absenţei ARN-ului virusului SARS-CoV-2;
  • Eronat (fals-negativ) : este necesară o a doua prelevare, dat fiind că virusul putea fi prezent, însă într-o fază incipientă. Totuşi, un rezultat eronat poate fi cauza unei recoltări necorespunzătoare (este indicat să se respecte câteva reguli de înaintea prelevării: în cazul celei oro-faringiene, solicitantul nu trebuie să mănânce, să bea lichide sau să cureţe cavitatea bucală înainte de recoltare; în caz contrar, trebuie să aştepte minim 4 ore de la acestea. În cazul prelevării nazo-faringiene, este bine să nu se inhaleze soluţii dezinfectante în cavitatea nazală).

Serviciile Revive Health nu se constau strict la testarea anticorpilor de coronavirus, ci şi la: testare Covid, testare RT PCR Plus ( diagnosticarea SARS-CoV-2 şi a gripei Influenza A-B), vaccinare pentru gripa sezonieră, vaccinare pentru SARS-Cov-2, testare antigen Covid.

Nu mai aşteptaţi şi programaţi-vă urgent, pentru binele vostru şi al celor din jur! Vedeţi foarte bine că nu este de joacă cu un asemenea virus, pe care îl putem combate doar prin luarea măsurilor de bun simţ. Nu ne mai permitem să intrăm din nou în stări de urgenţă prelungite, care ne afectează pe termen lung! Să nu uităm, în primul rând, de noi înşine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *