Probleme dermatologice? Combate-le cu ajutorul clinicii Eminescu 100

Sănătatea este foarte importantă, iar de când cu schimbările produse de virusul Corona, se pare că oamenii au devenit oarecum mai conştienţi despre cât este de important să ducă o viaţă ordonată, sănătoasă şi să încerce să o menţină. Desigur, din păcate, sănătatea este un bun fără de preţ iar uneori anumite boli îi lovesc chiar şi pe cei care duc o viaţă ordonată. Ca de exemplu, afecţiunile dermatologice care sunt prezente tot mai des, apar cel mai des la tineri. Cum putem combate aceste boli dermatologice? Prin controale periodice la clinici de specialitate. Atunci când vă întrebaţi care este cea mai bună clinică dermatologie Bucureşti, cu siguranţă vă apare în gând o clinică foarte cunoscută, cu un ţel aparte şi cu nume important. Este vorba despre Clinica Eminescu 100 din Bucureşti.

Clinica Eminescu 100 dispune, în primul rând, de cele mai bune cadre medicale, o echipă de medici renumiţi, care tratează pacienţii multidisciplinar. Obiectivul personalului medical constă în redobândirea sănătăţii pacienţilor. Mai apoi, focusul pune accent pe menţinerea stării de sănătate prin planuri personalizate de nutriţie, echilibru psiho-emoţional şi mişcare.

Acelaşi plan individualizat este propus şi acelor pacienţi care suferă de probleme dermatologice. Din punct de vedere medical, pielea este cel mai predispusă îmbolnăvirii deoarece este un organ expus. Tocmai din această cauză este foarte grea diagnosticarea din punct de vedere dermatologic. La clinica Eminescu 100, diagnosticul este reperat cu uşurinţă datorită utilizării unor noi metode de diagnosticare. Aceste metode determină cu exactitate agenţii patogeni cauzatori de boli dermatologice.

Totuşi, nu doar bacteriile sunt cauza bolilor cu caracter dermatologic, ci şi stresul, nevrozele, dezechilibrul sistemului imunitar, ş.a.m.d.

La clinica de dermatogie din Bucureşti Eminescu 100, tratamentul bolilor de piele se face abordându-le integrat, ţindându-se cont de particularităţle pielii fiecărui pacient. În plus, accentul este pus pe înlăturarea simptomelor care vin deodată cu boala, astfel încât pacienţii să se recupereze în proporţii mari.

Faptul că se oferă şi servicii de echilibru psiho-emoţional este un mare plus, mai ales datorită faptului că la noi în ţară partea care ţine de trăiri emoţionale nu este vizată neapărat. Acest lucru poate duce la depresie şi la lungi procese de recuperare, mai ales atunci când vorbim despre bolile dermatologice. În ziua de astăzi, se pune mare accent pe felul în care arătăm. Fizicul primează, din păcate. Din această cauză, se ajunge uneori la pierderea încrederii în sine.

În afară de serviciile de dermatologie, clinica Eminescu 100 este specializată şi în kinetoterapie, nutriţie, psihologie, pediatrie, neurologie, urologie, cardiologie, ortopedie, oftalmologie, ORL, medicină internă, medicina muncii, reumatologie, chirurgie.

Nu aşteptaţi ca simptomatica unei boli să vă macine până la suflet şi alegeţi să preveniţi orice afecţiune şi să vă îmbunătăţiţi starea de sănătate. Faceţi asta din dragoste pentru voi şi pentru cei din jur! Faceţi-vă o programare la clinica Eminescu 100 din Bucureşti unde veţi fi trataţi aşa cum se cuvine! Programarea se poate face extrem de simplu, online, completând un mini formular aflat pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *