Cum alegi bradul perfect pentru apartamentul tău sau încăperi mai mici?

Craciun.Market

Un brad artificial este cea mai populară alegere pentru apartamente sau locuințe mai mici. Dacă intenționezi să cumperi un pom de Crăciun artificial, alege unul care să arate ca un brad real. Verifică de ce merită să îl cumperi și dacă acesta va arăta ca un pom de Crăciun adevărat.

Brad artificial sau real? Înainte de Crăciun, toată lumea își pune această întrebare. Un brad adevărat cu parfumul său menține atmosfera de Crăciun, dar poate fi problematic în menținerea curățeniei. Acele sunt destul de supărătoare, mai ales dacă există copii sau animale de companie în casă. Prin urmare, pentru cei mai pretențioși, cea mai bună alegere va fi cumpărarea unui pom de Crăciun artificial, care, în plus, poate semăna cu un brad viu.

Bradul artificial: pe care să-l alegi?

Atunci când decizi să cumperi un pom de Crăciun, merită să îți amintești că nu creează doar o atmosferă festivă, dar are și o funcție decorativă. De aceea este atât de important să se potrivească cu designul interior, mai ales când vine vorba de decorațiunile de Crăciun. 

Înainte de a cumpăra, merită să determini mai întâi înălțimea bradului. Se presupune că este un pom mic pe care îl poți pune cu ușurință în orice loc sau îți dorești un pom de Crăciun mare și dens care să ajungă până în tavan? Cea mai populară înălțime a pomilor de Crăciun care apar în casele tuturor este de 180 cm. Această înălțime este foarte practică. Poți desface cu ușurință bradul și îl poți împodobi fără a folosi o scară. Agățarea decorațiunilor de Crăciun pe un pom de această înălțime nu este, de asemenea, o problemă.

Atunci când cumperi un pom de Crăciun, trebuie să decizi și asupra tipului de pom. Poți alege modele care imită brazii naturali, molizii și pinii. Dacă vrei să alegi o soluție mai practică și să nu mai ai nici o grijă, atunci ar trebui să investești în brazi împodobiți, disponibili în numeroase modele.

Pomii de Crăciun artificiali vin în diferite culori. Așadar, poți alege dintre multe nuanțe de verde, dar și cu ace albe, care este una dintre tendințele de Crăciun. Un brad alb poate, de exemplu, să fie decorat la modă cu decorațiuni albastre. Ornamentele roșii clasice vor funcționa, de asemenea, minunat. 

Brad artificial: acordă atenție detaliilor și parametrilor!

Majoritatea pomilor de Crăciun artificiali sunt realizați din clorură de polivinil. Cu toate acestea, există și modele cu ace mult mai subțiri și, prin urmare, care imită și mai bine un brad de Crăciun natural.

De asemenea, acordă atenție cât de mult cântărește pomul de Crăciun – atunci vei avea nevoie de un suport solid pentru el. De exemplu, un brad înalt de greutate de 5-7 kg poate să nu stea prea bine pe suportul de plastic care vine cu acesta. Un alt aspect important este densitatea bradului. Se exprimă în funcție de numărul de ramuri și cu cât este mai mare numărul, cu atât mai bine. De exemplu, un pom de Crăciun artificial înalt de 1,5-1,8 m înălțime ar trebui să aibă aproximativ 300 de ramuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *