Cum alegi cei mai frumoși cercei de aur de copii cu tortiță?

Tradiția purtării cerceilor de către fete a fost venerată pe pământ din cele mai vechi timpuri și până în prezent, astfel încât, fiecare mamă își dorește ca fetița ei să aibă cercei de aur de copii cu tortiță pe care să-i păstreze până va crește. Multe mame păstrează cerceii dați de bunica și îi transmit fiicelor, dar uneori, pe cât de frumoase sunt bijuteriile vechi, nu sunt potrivite pentru vremea noastră și este timpul pentru ceva mai nou și mai modern și evident pentru copii. Fără îndoială, există modele, precum inele care nu se demodează niciodată, dar uneori trebuie să li se acorde o pauză și să fie înlocuiți cu ceva mai atractiv. Bijuteriile evoluează în fiecare minut, iar modelele de cercei pentru copii cu tortiță, de exemplu, nu fac excepție. 

Cercei de aur de copii cu tortiță – Modele și culori

Realizate în forme frumoase, nestandardizate, curate sau într-o combinație cu pietre în diferite culori, cu tortiță și diferite fixări, cerceii de aur de copii cu tortiță pe care îi găsești în magazinul online zlata.ro, te vor atrage cu siguranță. Modelele cu inimioară și floricele adună, de asemenea, multă simpatie. Cerceii pentru copii cu închidere englezească sunt foarte populari, dar cei mai practici sunt cerceii cu tortiță. Ce model vei alege, este opțiunea ta. Poți cumpăra cercei pe care micuța ta îi va putea purta până la vârsta adolescenței sau cercei cu bobiță care să fie potriviți pentru vârsta de 5-6 ani. Totul depinde de gustul și preferințele tale. Desigur, poți să o lași pe fiica ta mică să îi aleagă, dar fii pregătită să iei exact ceea ce își dorește, pentru că, dacă va fi dezamăgită, s-ar putea să nu vrea să îi poarte. Toți cerceii cu tortiță pentru copii, din magazinul online zlata.ro sunt fabricați din aur de 14 k și nu trebuie să îți faci griji, deoarece există o mulțime de modele din aur alb și aur galben.

Cercei de aur de copii cu tortiță – Cum să îi alegi? 

Este important să reții că, dacă cumperi cercei pentru copilul tău pentru prima dată, trebuie mai întâi să-i străpungi urechile și să îi pui cercei medicali înainte de a-i înlocui cu cei de aur, pentru a nu provoca reacții alergice la metal. Cel mai bun moment de a face găuri pentru cercei bebelușului, este după două luni până la un an, deoarece atunci bebelușii pot tolera mai ușor manipularea. Aurul este un metal care nu provoacă reacții alergice, spre deosebire, de exemplu, de argint. Acesta este exact motivul pentru care cerceii de aur pentru copii cu tortiță sunt atât de populari.  Cumpărarea cerceilor poate fi făcută nu doar de părinții care au fetițe, ci pot fi cumpărați chiar și pentru un botez, zile de naștere etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *