Cum alegi invitatia de botez perfecta?

invitatii botez

Ce este botezul si ce reprezinta pentru noi?

Botezul este reprezentat de momentul in care ducem bebelusul la Biserica si preotul savarseste slujba de crestinare a noului membru al familiei. Pentru noi, ca si Crestini Ortodoxi, acesta este momentul in care parintii spirituali/nasii fagaduiesc credinta lui Dumnezeu si o crestere in spiritul religios, in numele copilui.

Pregatirea si alegerea invitatiilor de botez:

Pentru pregatirea botezului aveti nevoie de: data evenimentului (de obicei aleasa in momentul in care bebelusul are 3 luni, cu mici exceptii), nasi, Biserica, restaurant, si desigur invitatii pentru botez.

Alegerea invitatiilor de botez este destul de simpla, deoarece in acest moment sunt foarte multe modele cu tematici care mai de care mai colorate si mai animate, la preturi accesibile (sub 2 ron) datorita firmelor care se axeaza pe invitatii de botez handmade (asa cum este Invitatie.org).

In alegerea unei invitatii de botez, mai intai, trebuie sa va hotarati la tematica botezului, in functie de bebelus; fetita, baietel sau gemeni/tripleti (aceasta va va veni instantaneu, datorita alinturilor, dar si a desenelor animate), mai apoi, trebuie doar sa intrati online si sa cautati invitatii sau sa apelati la un magazin specializat, sa alegeti un model si sa va decideti asupra textului.

Tematici botez:

In ultimii ani cererea de invitatii de botez cu animatii din desenele copilariei, cu poza bebelusului si cu animalute, a crescut si drept urmare veti putea gasi, cu siguranta, invitatia perfecta, cu tematica dorita, precum:

  • Disney si animatiile mult indragite precum Mickey Mouse, Donald Duck, Minnie Mouse, etc.
  • Printese (Sofia, Rapunzel, Cenusareasa, etc.)
  • Cars (Fulger Mcqueen)
  • Strumfii
  • Animalute, in diverse ipostaze, calatorind, jucandu-se, carusel s.a.m.d
  • Gemeni/tripleti (in functie de bebelusi; fetite, baietei sau fetita si baiat)

Chiar daca aceste tematici nu se incadreaza in gusturile voastre veti gasi si invitatii simple cu flori sau cu motive traditionale si de ce nu va veti putea personalize invitatia cu animatia dorita.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *