Cum arată și ce conține o garderobă care nu se demodează niciodată

0

Probabil că nu există femeie care să nu-și dorească să fie cochetă, să fie o prezență agreabilă, să se simtă admirată și mai ales să se simtă confortabil și frumoasă în pielea ei, cu hainele și accesoriile ei.

Doar că foarte multe dintre noi ne punem adesea problema banilor ce trebuie investiți într-o garderobă care să ne permită să fim întotdeauna îmbrăcate bine, cu articole noi care să ne alcătuiască diverse ținute. Ne imaginăm că e nevoie de sume colosale și de un spațiu în casă pe măsură care să cuprindă tot ceea ce am avea cu adevărat nevoie ca să ne putem prezenta, din punct de vedere vestimentar, ca și cum coborâm de pe cele mai înalte podiumuri de modă ale lumii.

Ei bine, ne înșelăm amarnic, iar cei mai buni stiliști nu își sfătuiesc niciodată clientele să cumpere mult, să facă achiziții numeroase și să nu rateze niciun sezon de reduceri. De fapt, sfaturile sunt contrar opuse. Garderoba unei femei cu stil nu abundă de fel și fel de produse cărora și posesoarea le-a uitat efectiv numărul. 

O garderobă practică, mereu în vogă și construită fără mari investiții se bazează pe următoarele trei elemente:

  1. Pantofi confortabili și de înaltă calitate

Cineva spunea cândva că o femeie, dacă are pantofii potriviți, poate cu ceri lumea. Nu este doar o vorbă-n vânt. Adevărul este că pantoful, atât la femei, cât și la bărbați, reprezintă o carte de vizită pentru cei din jur.

Pantoful unei femei stilate este, în primul rând, unul confortabil și confecționat din materiale de înaltă calitate, care rezistă în timp și nu necesită înlocuirea rapidă, deci își amortizează costul.

Indiferent că vorbim despre un stil vestimentar elegant sau sport, pantoful trebuie să fie și versatil, adică să se poată potrivi cromatic, dar și din punct de vedere al materialului cu restul ținutei. Dacă ești în căutarea unui astfel de produs, poți să vezi pantofi sport de damă din piele online de la ePieleNaturala.ro.

  1. Culori pastelate

Culorile pastelate au avantajul a fi deosebit de versatile, deci se vor încadra perfect într-o sumedenie de ținute ce pot fi alcătuite cu aceleași articole, fără a avea nevoie de foarte multe produse, deci fără a cheltui o avere pentru a-ți construi garderoba.

De altfel, au avantajul de a fi fost tot timpul în vogă, inclusiv acum fiind muza numeroșilor designeri din întreaga lume, dar se potrivesc tototadă și fiecărui anotimp, ceea ce înseamnă că te poți folosi de ele pe tot parcursul anului.

  1. Fără produse din materiale sintetice

Materialele de calitate, cum ar fi bumbacul, nu doar că au avantajul de arăta deosebit de bine, natural, de a-ți oferi o imagine rafinată, dar protejează și pielea împotriva iritațiilor, transpirației excesive etc.

O femeie cu adevărat stilată pune preț nu doar pe felul în care arată, ci mai ales pe sănătatea ei, pe starea de bine și de confort care ajunt până la urmă să se reflecte decisiv și-n aspect.

Acestea fiind spuse, ai grijă de tine, alege piese confortabile și de calitate, ghidează-te întotdeauna după regula versatilității și nu cumpăra impulsiv, ci inteligent, gândindu-te întotdeauna cum vei purta noua piesă, în ce combinații sau la ce evenimente.

 

Sursă foto: pexels.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *