Cum e cel mai bine sa depoziteti imbracamintea sezoniera

Saci vidat haine – 5 avantaje majore

Cand se schimba anotimpurile, este timpul sa depozitati cu grija hainele sezoniere. Cand frigul dispare, este timpul sa puneti deoparte jachetele si hainele groase, dar trebuie sa stiti cum sa le depozitati, astfel incat acestea sa fie intacte atunci cand este timpul sa le scoateti din nou.

Continuati sa cititi si puneti aceste sfaturi in practica.

Ce trebuie sa faceti inainte de a le depozita

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa spalati bine toate hainele, trebuie sa va asigurati ca sunt curate. Orice murdarie sau resturi de pe haine vor ramane acolo mult timp si le pot deteriora. In plus, murdaria atrage insecte, ceea ce poate duce la deteriorarea tesaturilor.

Evitati folosirea de balsam pentru tesaturi la sfarsitul procesului. Este mai bine ca hainele sa nu aiba aceste mirosuri si ar trebui sa fie cat mai naturale posibil.

Inainte de a vedea cum sa depozitati hainele, ar trebui sa organizati garderoba. Utilizati tot spatiul disponibil inainte de a vedea unde veti economisi. Daca aveti un spatiu mic de depozitare, luati in considerare suspendarea unui organizator de pantofi pe spatele usii, astfel veti avea mai mult spatiu in dulap.

De asemenea, trebuie sa organizati sertarele, in special cele ale lenjeriei. In acest fel veti avea o idee mai buna despre cat spatiu aveti la dispozitie pentru a stoca hainele de toamna / iarna.

Cum sa pastrati hainele sezoniere in siguranta

Trebuie sa decideti ce veti folosi pentru a stoca hainele. Cel mai bine este sa utilizati recipientele din plastic, nu ar trebui sa utilizati cutii de carton sau pungi de plastic, cum ar fi cele de la supermarket, pentru a stoca haine. Un container de acest tip este cea mai buna solutie.

In plus, recipientele pe care le puteti plasa unul pe altul pentru a optimiza utilizarea spatiului.

Puteti utiliza si saci de vidat pentru haine. Acestia sunt cele mai bune optiuni pe care le puteti utiliza pentru a va pastra hainele in siguranta. Ei sunt o solutie ideala pentru a nu ocupa atat de mult spatiu, mai ales cand vorbim de jachete de iarna groase. Utilizarea acestor saci de vidat haine va economisi pana la 75% spatiu in dulap, si va pastra hainele departe de mucegaiuri, insecte, umezeala, mirosuri neplacute, etc.Saci pentru vidat sunt parfumati cu diverse arome ca levantica, iasomie ori trandfir, sunt disponibili pe mai multe variante de dimensiuni.

Ei sunt ideali daca nu stiti cum sa depozitati hainele intr-un spatiu mic. Aceasta metoda elimina aerul din haine si face imbracamintea mult mai compacta, astfel incat sa se potriveasca intr-o zona mai mica. In cazul in care hainele sunt pliate bine, nu vor fi deteriorate atunci cand aveti de gand sa le scoateti. Puteti intra pe www.market365.ro pentru mai multe informatii si trucuri utile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *