Cum faci fata stigmatizarii daca esti model de videochat in Bucuresti?

videochat Bucuresti

In viziunea multor persoane, industria de videochat este sinonima cu prostitutia. In timp ce unii obisnuiesc sa isi dea cu parerea si sa blameze in stanga si in dreapta aceasta meserie, altii pastreaza doar pentru ei viziunea pe care o au referitoare la acest subiect si prefera sa judece ascuns.

Dar de ce ai eticheta un model care face videochat in Bucuresti cand ar trebui sa iti vezi de profesia ta sau, cel mult, sa cauti sa intelegi acest domeniu de activitate inainte de a invinovati? Ce nu are aceasta meserie si au altele? “Daca cineva nu este asa cum ceilalti isi doresc, ceilalti devin furiosi. Toti par sa aiba o idee clara despre cum ar trebui altii sa isi traiasca viata, da niciuna despre cum ar trebui sa fie viata lor” spunea celebrul Paulo Coelho in lucrarea “Alchimistul”.

Oamenii traiesc ani la rand cu idei preconcepute despre videochat, deoarece asa au fost invatati. Multi au impresia ca fetele care fac videochat Bucuresti sau in orice alt loc sunt persoane rele, care fac lucruri rusinoase si, totodata, periculoase. Totusi, chiar daca aceste acuzatii nu sunt reale, imaginea negativa a industriei nu a fost inca schimbata in totalitate.

Cum faci fata stigmatizarii?

Daca te confrunti cu o astfel de problema in meseria de model la Studio20 si esti o fire mai sensibila, trebuie sa privesti ceea ce faci ca pe un business si mai apoi ca pe o profesie. Practic, pe langa faptul ca iti desfasori activitatea zi de zi, iti platesti taxele, ai deadline-uri si te implici pe partea de marketing. Cei care critica aceasta industrie uita cat de mult efort si cat de multa munca se afla in spatele femeilor de succes.

Multi considera ca modelele care fac videochat Bucuresti sunt de fapt victime, mai exact femei care sunt obligate sa se dezbrace si care nu pot lua propriile decizii. In realitate, tinerele care se indreapta spre aceasta cariera privesc meseria ca o modalitate excelenta de a face bani si de a se intretine.

Este foarte important sa nu mai pui la suflet ce cred altii despre tine. Vei vedea ca, pe parcurs, lucrurile negative din viata ta vor fi inlocuite cu lucruri frumoase, conversatii interesante cu membrii site-urilor de videochat si surprize placute din partea “familiei” de la studio. Uita de discriminare si de prejudecatile altora, intrucat nu le vei putea schimba niciodata de una singura.

Gandeste-te ca nimic nu te mai poate surprinde pe lume si ca tot ceea ce faci este doar spre binele tau. Totodata, deciziile privitoare la cariera si la viata in general iti apartin, prin urmare nimeni nu are dreptul sa te arate cu degetul pentru ca faci videochat in Bucuresti.

Nu uita! Fetele de la Studio20 iti vor fi mereu alaturi cand te confrunti cu astfel de probleme si te vor invata o multime de lectii legate de modul in care au reusit sa treaca peste obstacole. Cand faci ceea ce iti place intr-un studio de videochat Bucuresti, nimic nu mai conteaza in jur, nu-i asa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *