Cum sa alegem fronturile de mobila

Un proces foarte important de care sa tinem cont cand vrem sa ne mobilam casa este reprezentat de catre alegerea mobilierului pentru locuinta noastra. Acesta trebuie sa fie de calitate ridicata, sa arate bine si sa se plieze cu stilul nostru.

Tocmai de aceea echipa Protege Parol va vine acum in ajutorul dumneavoastra cu gama de fronturi de mobila de calitate ridicata de la producatori de top din Romania.

Pentru a ne bucura cu adevarat de casa noastra si sa avem o mobila de calitate care sa ne ofere confortul dorit, v-am pregatit cateva sfaturi importante legate de alegerea fronturilor de mobila de la Protege Parol.

Mdf-ul este o placa fibrolemnoasa, de densitate medie din care se confectioneaza, din cauza pretului mai ridicat, in cele mai multe cazuri, doar fronturile mobilierului. Spre deosebire de pal, este mai dur si rezista mai bine la umiditate, aburi si schimbari de temperatura.

PAL-ul si MDF-ul sunt materialele cele mai folosite pentru producerea mobilierului modern, indiferent ca ne referim la mobilier de bucatarie, living, dormitor, birou sau baie. In marea majoritate a cazurilor, fronturile (usile de mobilier) sunt realizate din MDF, iar restul mobilei se executa din PAL.

Stiai ca Placile realizate din MDF au in compozitia lor aproape 90% finisaje lucioase? Astfel, trebuie sa incadram foarte bine dimensiunile usilor si apoi sa le cantuim cu abs.

Este foarte important sa alegem mobila de bucatarie dintr-un material durabila si rezistent pentru ca mobilierul din aceasta incapere este cel ami folosit si cel mai scump. Multi oameni aleg palul ca si material pentru ca este mai ieftin decat MDF-ul dar trebuie sa intelegem ca durata de viata este mai scurta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *