Cum să alegi cea mai bună gazduire PrestaShop pentru magazinul tău?

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Un magazin online va avea nevoie de gazduire Prestashop de calitate ca să poată fi accesat mereu de către clienţii săi şi să aibă şi vânzări bune, uptime excelent mereu. Alegerea furnizorului de găzduire web pentru magazinul online se va face mereu în funcţie de: traficul de pe site, de cât de multe articole sunt în catalogul online accesat, de securitatea dorită, backup permanent, restaurare date, protecţie împotriva atacurilor informatice, certificate SSL.

Va conta dacă sunt actualizări servere regulate, va conta şi preţul, servere, dedicate sau partajate, suportul tehnic oferit şi rapiditatea oferirii lui, performanţele şi funcţionalităţile tehnice servere, lăţime bandă, capacitatea bazei de date, de stocare, gestionare memorie RAM, memorie Cache, încărcare procesor.

Ce este PrestaShop şi ce avantaje îţi oferă?

Pentru magazinele online şi eCommerce cea mai bună găzduire este oferită de PrestaShop. De ce PrestaShop? Pentru că ai interfaţă intuitivă, uşor de gestionat, module simple, 5.000 module şi teme disponibile instant, uşor de personalizat, este potrivit pentru orice fel de afacere, mare sau mică, ai platforma SEO friendly, vizibilitate asigurată în online.

Temele sunt adaptive, ajungi rapid la clienţii tăi, ai şi parteneri tehnologici şi programatori care te vor ajuta să îţi pui orice proiecte în practică, poţi avea management simplu de magazine multiple pentru accelerarea creşterii şi a vânzărilor în online. Vânzarea transfrontalieră este simplificată prin existenţa a peste 75 de limbi disponibile în PrestaShop.

PrestaShop este pe piaţă din 2007, este platformă open-source pentru lansare şi rulare magazin online, are tablou de bord puternic şi flexibilităţi de integrare apreciate la nivel global. Se oferă şi asistenţă premium, plugin-uri diferite, tabloul de bord seamănă cu WordPress, integrarea cu mulţi furnizori de plăţi, soluţii de coş de cumpărături şi reguli fiscale şi transportatori este extrem de simplă. Accesul la catalog de produse încorporat, promoţii şi cupoane, integrări de e-mail, SEO pentru optimizare plasări în căutare, toate vor fi la un click distanţă.

În cazul magazinelor digitale sau a paginilor de finalizare comandă avem design mobile responsive, se pot crea şi trimite bunuri personalizabile şi produse digitale, se stabilesc cantităţile minime de achiziţie, se vor face simplu categorii şi subcategorii, se urmăreşte inventarul şi mai uşor. Zonele de livrare a produselor vor fi gestionate direct din platformă pentru a putea oferi clienţilor cele mai bune servicii.

Criterii de alegere pentru gazduire PrestaShop

Cum să alegi cea mai bună gazduire PrestaShop pentru magazinul tău?

 • Ţine cont de capacitatea de gestionarea a gradului de încărcare de pe servere. Ai nevoie de resurse cât mai multe ca să poţi avea un uptime cât mai bun pentru site.
 • Alege pachetele de servicii PrestaShop premium pentru a avea acces rapid la toate facilităţile şi funcţionalităţile necesare pentru timpi de încărcare cât mai mici pentru magazinul tău online.
 • Scalabilitatea este importantă. Este foarte important să alegi un plan PrestaShop care îţi va permite să scalezi şi să ai acces la resurse mai bune, pe care te poţi baza, rapid şi uşor mai ales când creşte afacerea şi ai şi perioade de trafic foarte mare pe site.
 • Securitatea nu este discutabilă. Cumperi un plan PrestaShop care include certificare SSL de calitate, Shield real-time monitorizare server pentru o securitate perfectă.
 • Gazduire PrestaShop gestionată sau negestionată. Este bine să alegi găzduire gestionată pentru a te putea ocupa mereu de tot ce este important pentru afacerea ta online. Aşa nu ai nici surprize neplăcute şi poţi să te dezvolţi în direcţia dorită.
 • Ţine cont de cât de multe produse de listat ai pe site. Este nevoie de planuri PrestaShop uşor de configurat ca să ai acces la cât de multe resurse vrei pentru a lista totul pe site fără să îţi fie frică de timpii de încărcare a paginilor foarte mari.
 • Ţine cont de trafic şi de variaţiile sale;
 • Ţine cont de locul din care vin clienţii;
 • Perioada de încercare este importantă, ca să vezi cum te împaci cu serviciile oferite;
 • Există suportul clienţi, foarte important, cât de repede primeşti ajutor;
 • Există stocare pe SSD-uri rapide, RAM suficient pentru servere, backup permanent, instalări automate, există management rapid.
spot_imgspot_img