Cum sa alegi echipamentul corect pentru airsoft

Cum-sa-alegi-echipamentul-corect-pentru-airsoft

Airsoft este extrem de distractiv si plin de satisfactii pentru oricine doreste sa faca exercitii, sa concureze si sa-si faca prieteni noi! Daca ai jucat Airsoft in trecut, probabil ca ai ales sa inchiriezi echipamentul de pe teren, dar pe masura ce joci mai mult, cu siguranta doresti sa ai propriul tau echipament si accesoriile care iti plac. Alegerea echipamentului corect pentru airsoft depinde si de terenul pe care are loc actiunea. Probabil ca vei avea nevoi diferite in functie de mediul in care joci, pozita in echipa si cat de des joci. De asemenea, conteaza varsta si greutatea.

Arma airsoft

Exista o varietate foarte larga de arme airsoft din care poti alege, si decizia poate fi coplesitoare. Noii jucatori pot incepe cu un stil de pusca mai comun, si ulterior sa-si creasca colectia. Unele exemple bune de arme cu care poti incepe, si care nu costa foare mult, dar care vor functiona fara probleme, provin de la branduri precum Elite Force, Valken sau ICS. Toate aceste arme sunt la preturi accesibile, dar sunt inca foarte fiabile si pot fi toate actualizate si personalizate atunci cand esti gata sa faci urmatorul pas. Cei mai multi jucatori prefera armele ICS, pe care le poti gasi in magazin Airsoft6.ro , pentru ca sunt foarte durabile.

Toate armele Airsoft au nevoie de o sursa de energie pentru a trage. Exista multe optiuni, inclusiv gaz verde, aer comprimat, CO2 si baterie. Jucatorii incepatori pot alege un pistol airsoft cu baterie, cunoscut si sub denumirea de pistol AEG. In loc sa cumperi un rezervor scump de aer comprimat, sau gaze verzi si CO2 pentru fiecare zi de joc, tot ce ai nevoie este bateria si incarcatorul. Odata ce ai ales arma pentru joc, urmatorul pas este sa te asiguri ca ai este protectia adecvata pentru ochi, fata si corp.

Echipament de protectie

Airsoft este o activitate foarte sigura atat timp cat standardele de siguranta sunt respectate, si ai o protectie adecvata a fetei, care sa te ajute sa protejezi urechile, ochii si maxilarul. Cele mai populare articole de protectie sunt ochelarii si masca. Pot fi folosite chiar si mastile de painball.

Odata ce ai arma, sursa de alimentare si o protectie adecvata a fetei, esti gata sa pleci pe teren. Singurul lucru pe care trebuie sa-l mai iei in considerare este ceea ce vei dori sa porti! Multi jucatori prefera hainele militare deoarece sunt confectionate din material extrem de durabil, astfel incat va rezista la lovituri si orice miscari nebunesti pe care le poti face pe campul de lupta! Alte echipamente de protectie care sunt recomandate jucatorilor sunt esarfele tactice, manusi si bocanci militari .

Daca iti doresti sa incerci airsoft, aceste informatii vor fi o baza solida pentru a gasi exact ceea ce cauti. Exista o multime de tipuri de echipament pe piata si nu exista o modalitate absolut corecta de a alcatui echipamentul ideal. In cele din urma, tu esti cel care il poarta, asa ca trebuie sa te simti confortabil, dar si protejat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *