Cum să alegi lenjeria de pat pentru o saltea gonflabilă

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Salteaua gonflabilă este indispensabilă ca mobilier suplimentar pentru dormitor atunci când ai musafiri sau ca loc confortabil de relaxare când te bucuri de o zi în aer liber (de exemplu, când te afli cu cortul). Pentru a face patul și mai atractiv, asigurați-vă că îl tratați ca pe un pat obișnuit; salteaua gonflabilă va beneficia de lenjerie de pat de lux la fel de mult ca orice altă saltea. Alege cearșafurile potrivite pentru saltea și răsfățați-vă oaspeții cu o noapte de odihnă pe care nu o vor uita niciodată.

Alegerea lenjeriei de pat pentru saltea gonflabilă:

1. Măsurați-vă salteaua gonflabilă

Paturile gonflabile pot folosi adesea aceleași cearșafuri ca și celelalte saltele. Citiți instrucțiunile care vin cu salteaua dvs. gonflabilă, dar dacă nu este deosebit de subțire sau extrem de groasă, puteți utiliza cearșafurile standard de dimensiunea potrivită pe care le puneți și pe patul obișnuit. Pentru saltelele gonflabile mai înalte puteți folosi o lenjerie de pat mai mare mare ce va acoperi înalțimea saltelei sau un cearșaf cu bandă elastică pentru o saltea de peste 25 cm grosime.

2. Gândiți-vă cât de des vor fi spălate cearșafurile

Aceste cearșafuri vor fi folosite ca lenjerie de pat pentru patul tău obișnuit? Vrei să le speli în mod regulat? Asigurați-vă că pot fi spălate în mașina de spălat. Cearșafurile vor fi folosite doar pentru o saltea gonflabilă sau vor fi folosite doar o dată pe an? Alege cearșafuri care pot fi călcate și ale căror instrucțiuni de îngrijire corespund standardelor tale de curățenie.

3. Decideți unde va fi folosită salteaua gonflabilă

Daca campezi langa plaja, poți folosi lenjerii din microfibra ce sunt subțiri, respirabile și la prețuri accesibile.

Pentru o escapadă romantică în pădure, poți folosi lenjerie de pat din bumbac satinat. Sentimentul mătăsos pe care îl trăiești la fiecare atingere a cearșafului, face din fiecare loc un paradis. Dacă salteaua dvs. gonflabilă va fi folosită în mare parte pentru camping, luați în considerare lenjeria de pat din bumbac. Cearșafurile moi din bumbac se vor simți grozav pe picioarele tale obosite de atâta drum.

Sursă: domi-tex.com

spot_imgspot_img