fotbal-cover-interior

Probabil ca ati patit de multe ori sa va scoata un singur meci de pe bilet si cel mai probabil ati acuzat soarta, arbitrul sau fundasul. Exista cateva sfaturi de care puteti tine cont, astfel incat sa evitati sa patiti aceste lucruri. In primul rand, trebuie sa va mariti sansele de reusita. Ar trebui asadar sa uitati de biletele kilometrice si de cotele uriase.

Daca va doriti sa dati lovitura peste noapte, atunci este ca si cum ati juca la loto. Specialistii recomanda sa jucati doar bilete individuale, dar daca nu puteti respecta acest indemn, nu depasiti totusi 3 sau 4 selectii. Incercati sa jucati meciuri cu cote rezonabile si nu 1.95 sau chiar cote de 10.00.

Un alt sfat de care puteti tine cont este sa urmariti ponturile specialistilor. Acestia sunt prezenti online si ofera ponturi pariuri azi, astfel incat sa va asigurati ca aveti sanse mari de reusita. Cititi cu atentie analizele tipsterilor avizati, dar si de incredere. Hotarati-va asupra pronosticului care pare sa aiba sansa cea mai mare de reusita. Un alt sfat de care sa tineti cont este sa jucati pariuri cu handicap asiatic. Folosind aceasta metoda, veti putea fi siguri ca veti evita la limita orice fel de pierdere.

Un alt lucru pe care il puteti face, astfel incat sa va mariti sansele de castig este sa pariati in sistem. Nu va ganditi ca biletele cu sistem va vor aduce castiguri mai mari decat cele obisnuite pentru ca nu veti face decat sa va inselati. Daca sunteti la ultimul meci de pe bilet, atunci este cel mai bine sa faceti cash-out.

Posibilitatea de a inchide pariurile chiar si inainte de termen este unul dintre cele mai mari avantaje ale pariurilor online. Aveti astfel ocazia de a spune stop joc si de a incasa un castig inainte ca toate partidele voastre sa se fi jucat sau incheiat. Mai ales daca stiti ca ultimul meci este aproape vesnic un ghinion pentru voi, este mai bine sa inchideti pariul.

Este important si sa nu neglijati ofertele operatorilor de top. Exista cateva agentii de top care se bucura de o reputatie foarte buna la nivel mondial. Este indicat sa va inregistrati la toate casele de pariuri recomandate de specialisti. Veti putea juca in acest fel, cele mai bune cote de pe piata. Veti mai putea si sa profitati mereu de cele mai avantajoase oferte ale caselor de pariuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *