Cum să gestionezi greșelile atunci când pariezi online

Dacă ești nou în lumea pariurilor online, atunci este nevoie să ai în vedere faptul că nu întotdeauna vei câștiga. Se întâmplă uneori să faci greșeli sau pur și simplu șansele să nu îți surâdă.

Este important să ai în vedere că o greșeală te va costa bani. Cu toate astea, greșelile fac parte din procesul de învățare. E important să ai în vedere faptul că erori de strategie pot să apară oricând, chiar și în cazul jucătorilor experimentați. Nimeni nu este capabil să ia decizii perfecte tot timpul. 

Mai jos am explicat cele mai frecvente greșeli făcute de pariorii sportivi. Simpla cunoaștere a acestora înseamnă că este mai puțin probabil să le faci. Pentru a fi în siguranță, totuși, oferim și câteva sfaturi utile pentru a le evita. Urmează sfaturile noastre și joacă doar la un top casino.

Gestionarea ineficientă a bugetului

Gestionarea ineficientă a bugetului este probabil cea mai frecventă greșeală făcută de amatorii de pariuri. De asemenea, are potențialul de a provoca mai multe daune decât toate celelalte erori posibile.Din fericire, este, de asemenea, una dintre cele mai ușoare greșeli de evitat. Așadar, administrarea eficientă a banilor este extrem de importantă pentru toți amatorii de jocuri de noroc. 

Gestionarea bugetului este relativ simplă. Mai întâi, va trebui să stabilești un buget pentru cât de mult ești pregătit să investești  în pariuri. Îți sugerăm să folosești acești bani numai în scopul plasării de pariuri. Această sumă formează contul tău de pariuri și este mai bine să îl separi de orice bani și economii zilnice pe care le ai.

După ce aveți un buget stabilit, următorul pas este să definești câteva reguli referitoare la cât de mult vei miza pe un pariu dat. Aceste reguli formează planul tău de miză, pe care ar trebui să respecți tot timpul. Acest lucru necesită o anumită disciplină, deci este important să îți exerciți autocontrolul. 

Principalul avantaj al gestionării corecte a bugetului este că va preveni pierderile. De asemenea, un astfel de plan te va împiedica să pariezi prea mult pentru a încerca să recuperezi pierderrile anterioare.

De ce este atât de importantă gestionarea bugetului? Răspunsul este simplu: te ajută să joci responsabil. Atunci când regulile sunt aplicate corect, tu vei paria în limita posibilităților, fără a risca bani pe care nu îți poți permite să îi pierzi.

Nimeni nu ar trebui să parieze banii de care au nevoie pentru a-și plăti facturile sau alte cheltuieli de întreținere. Există însă și alte beneficii ale utilizării unui management eficient al bugetului.

Lipsa informațiilor despre meciuri sau echipe

Ți s-a întâmplat vreodată să urmărești un meci de fotbal la televizor, iar apoi să decizi să faci un pariu doar pentru a-ți testa norocul? Sau poate ai plasat un pariu pe un jucător de tenis doar pentru că el este favoritul tău? Ai susținut echipa de fotbal a țării tale la un turneu internațional doar dintr-un avânt patriotic?

Dacă te regăsești în cele de mai sus, atunci este foarte posibil să fii și tu victima acestei greșeli. Trebuie să ai în vedere faptul că există un singur motiv bun pentru a plasa un pariu dacă intenționezi să acumulezi profit pe termen lung și acela este că ai identificat o oportunitate cu adevărat bună. Pariurile fără cauză sau pariurile bazate pe emoții sau afinități nu sunt niciodată recomandate. Acest tip de comportament aproape sigur te va costa bani pe termen lung.

Această greșeală este totuși admisă în cazul în care pariezi exclusiv în scopuri recreative. Dacă vrei doar să te distrezi, atunci pariază așa cum îți spune inima (nu rațiunea), însă asigură-te întotdeauna că te încadrezi în buget.

Nu ai strategii de bază

Majoritatea oamenilor care pariază pe sport pentru a obține profit înțeleg importanța învățării unei strategii. Din acest motiv, vor dedica ceva timp învățării câtorva strategii de bază care îi vor ajuta să ia decizii mai bune. Pariorii profesioniști învață de obicei strategii complexe, pe care le pun în aplica de fiecare dată când pariază.

Din păcate, majoritatea celor care pariază pentru distracție fac greșeala de a neglija complet strategia. Indiferent de motivele pentru care pariezi, este important să te concentrezi asupra unei echipe și a unui sport, deci să eviți să fii parior universal. Acest lucru te va ajuta să acumulezi informații aprofundate despre echipă și va reduce timpul necesar pentru pregătirea pariurilor.

Neînțelegerea sau ignorarea valorii

Este absolut necesar să eviți această greșeală atunci când pariezi pentru profit. În general, este o greșeală pe care ar trebui să o eviți chiar și atunci când pariezi pentru distracție.  Cei mai mulți pariori cu adevărat de succes plasează pariuri doar atunci când au identificat valoarea pe o piață a pariurilor. Aceasta este o regulă pe care toți pariorii ar trebui să o respecte cu adevărat, dar foarte puțini o fac de fapt. Mulți ignoră complet valoarea atunci când plasează pariuri. Și mai rău, mulți alții nici nu înțeleg pe deplin conceptul de valoare.

Valoarea este cu adevărat importantă și nu este nici măcar un concept deosebit de complicat de înțeles. Din păcate, mulți oameni interpretează complet greșit conceptul.

De exemplu, unii pariori folosesc termenul pur și simplu ca o modalitate de a descrie cotele. Vor spune că doar cotele mari oferă o valoare bună, iar cotele mici oferă o valoare proastă. Acest lucru ar putea fi înșelător. Valoarea este de fapt o măsură a modului în care cotele se raportează la șansele estimate de a câștiga un pariu. În termeni foarte simpli, un pariu oferă o valoare bună atunci când șansele estimate de a câștiga sunt mai mari decât sugerează șansele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *