Cum să joci precaut la pariuri

precautie-pariuri

Pentru că plăcerea jocurilor de noroc este un viciu greu de controlat, este important să încerci să ții cont de niste reguli înainte să intri în datorii sau să îți irosești economiile într-o noapte. Dacă vrei să joci ținând cont de niste reguli și te interesează profitul pe termen îndelungat, atunci sfaturile de mai jos s-ar putea să îți vină în ajutor.

1. Alege mize mici

Oricât de mult ți-ar plăcea să joci la pariuri, orientează-te după mize mici și informează-te în permanență. Cu cât te pricepi mai bine la matematică, cu atât șansele tale să ai un prognostic apropiat de realitate cresc.

Chiar dacă în fiecare partidă elementul norocului este definitoriu, totuși ai putea să reduci influența acestui factor cât mai mult, citind și adunând cât mai multe informații.

2. Optează pentru pariurile live

Dacă te interesează să câștigi bani cât mai repede și cât mai mulți, atunci cel mai bine ar fi să te orientezi către pariurile live. Pariurile pre-meci sunt definite numai pe baza algoritmilor matematici și ale victoriilor respectiv eșecurilor precedente.

Acesta este un avantaj de care poți profita. Pe de altă parte, pariurile live au avantajul că îți permit să îți schimbi prognosticul după ce meciul a început și să îl adaptezi în funcție de evoluția jucătorilor.

3. Nu juca mai mult de 10% din salariu

La fel ca și cheltuielile pentru concediu, cele pentru pariuri ar trebui efectuate cu grijă și cu un ochi precaut în buzunar indiferent ca pariezi la Winbet sau la Superbet. Motivul se datorează riscului la care te expui și nevoii de a juca în sine. Fixându-ți o limită lunară pe care ai de gând să o joci, nu te vei abate de la buget și vei rămâne precaut pe o perioadă determinată.

Se spune că cea mai bună strategie este să joci 10% din salariu sau din veniturile lunare. Acest procent este suficient de mic încât să nu îl simți dacă vei avea ghinion și vei pierde banii, dar suficient de mare pentru a putea juca o sumă frumușică cel puțin o dată.

La un salariu de 5000 de RON acest procent ar însemna 500 RON. Multe cazinouri online oferă chiar și un bonus de 100% la o depunere de 500 RON, așadar pregătește-te să profiți.

4. Urmărește rezultatele precedente

În funcție de cum ți-au mers pariurile precedente, poți să îți adaptezi deschiderea către pariuri în luna respectivă. De exemplu, dacă observi că în principiu ai cam ratat la ultimele 4 pariuri și ești prea grăbit să alegi mizele necâștigătoare, probabil nu ar strica să te oprești și să mai încerci luna viitoare din nou, cu suma din luna aceasta.

Cu toții mai avem zile mai bune și zile mai puțin bune și poate și tie ți se întâmplă să mai ai și ghinion. Cu cât citești mai mult și îți cunoști echipele mai bine, cu atât vei avea șansa să câștigi la pariuri și să faci pronosticuri potrivite.

Cu cât te bazezi mai mult pe intuiție și mai puțin pe date concrete, cu atât șansele tale să pierzi cresc. O persoană care știe să joace precaut este foarte bine informată și preferă să nu aștepte să își piardă banii doar de dragul adrenalinei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *