Cum sa mananci mai sanatos chiar si in 2020?

Un regim de viata sanatos este un lucru pe care ni-l dorim cu totii. Sunt atat de multe alimente procesate, atat de multe ingrediente de slaba calitate pe piata incat ajungem sa tanjim dupa gustul autentic si dupa mancarea care se poate digera usor si fara probleme, care nu ne face rau. Cum mancam sanatos sau mai sanatos in 2020?

E foarte simplu. Suntem atenti ce cumparam si cum pregatim mancarea. Totul incepe de la ingredientele pentru mancare, ele trebuie sa fie bio, eco, naturale, fara prea multe E-uri inutile si cu cat mai multe vitamine, minerale, nutrienti necesari pentru o dezvoltare normala.

De exemplu, in loc sa cumparam pui din supermarket putem sa comanda pui de casa cu un gust autentic, pui hraniti dintr-o agricultura proprie responsabila cum gasesti doar la LaProvincia.ro.

Traditia de peste 40 de ani si calitatea excelenta a produselor din pui de casa recomanda firma producatoare pentru cei care tin la dieta si vor un regim alimentar cat mai variat si sanatos, dar cu produse fara E-uri, hormoni de crestere, medicamente.

Puiul de casa, in combinatie cu niste legume si niste ingrediente de la bunica din curte, fara fertilizatori adaugati, vor face din fiecare masa un adevarat festin sanatos si gustos.

Pe langa puiul de la LaProvincia.ro mai putem avea in farfurie si cat mai multe fructe, legume bio, luate de la tarani, de la oamenii care le produc fara sa foloseasca n substante daunatoare organismului nostru si chiar plantelor.

Pe langa ingrediente conteaza mult si modul in care preparam mancarea. Fara prajeli, fara ulei in exces, fara untura prea multa, fara zahar mult, fara coloranti, arome sintetice. Iata ce trebuie sa faci daca vrei un regim sanatos. Mancarea e la fel de buna si daca o fierbi, daca o faci la cuptor, daca o faci pe gratar, daca o faci la aburi, daca folosesti posarea ca tehnica de lucru.

Sunt atat de multe modalitati in care poti sa iti pregatesti o farfurie gustoasa si sanatoasa, uneori nu ai nevoie de niciun fel de metoda de gatire, poti sa mananci fructe si legume crude, chiar si un peste pregatit fara prea multe tipuri de tehnici de gatire, asta in functie si de sortimentul pestelui.

Sa mananci sanatos e usor daca stii cum combini ingredientele de calitate. O leguma merge cu o bucata de carne, dar carnea mai grasa nu se va combina niciodata cu sosuri la fel de grase, cu alta carne mai slaba. Va trebui sa gasim combinatiile perfecte pentru noi, ce le place altora nu ne place si noua, deci incercati sa aveti in farfurie doar combinatiile potrivite pentru gustul dvs., chiar daca unele pot fi ciudate.

Daca ingredientele sunt eco, bio, sanatoase si au vitamine, minerale, nutrienti avem din start un regim alimentar perfect si un corp mai sanatos, organe mai puternice, care se adapteaza rapid la stilul nostru de viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *