Tips&tricks: cum sa alegi dintre cele mai bune lustre de bucatarie?

Bucataria este una dintre cele mai importante cladiri din incinta caminelor personale, pentru ca aici familia se poate reuni la finalul zilei, atat pentru a gati, cat si pentru a socializa si pentru a-si impartasi impresii. 

Cei care au decis ca este momentul sa renoveze acest spatiu trebuie sa stie care sunt cele mai importante lucruri de care sa tina cont, astfel incat sa aleaga cele mai bune lustre de bucatarie. Corpurile de iluminat joaca un rol esential cand vine vorba despre aspectul acestei incaperi! 

Materiale 

Pentru inceput, cumparatorii trebuie sa fie atenti la materialele din care sunt realizate lustrele pe care le iau in considerare. In prezent, utilizatorii au la dispozitie lustre din sticla, metal, lemn, plastic sau diverse tipuri de combinatii de materiale. 

Foarte important este, insa ca obiectele alese sa fie in concordanta cu stilul intregii bucatarii, pentru a contribui la un design interesant si atractiv. Mai mult, lustrele trebuie sa fie rezistente, astfel incat sa fie folosite pe termen lung.

Numarul de becuri 

Un alt aspect asupra carora indivizii trebuie sa se opreasca atunci cand vor sa cumpere lustre de calitate este numarul de becuri cu care acestea sunt prevazute. Recomandat este ca utilizatorii sa isi aleaga obiecte care sa aiba cat mai multe becuri, pentru ca sursa de lumina sa fie suficient de puternica pentru activitatile desfasurate in bucatarie. Mai mult, ideal este ca becurile sa poata fi aprinse si pe rand, in functie de preferintele indivizilor. 

Lustre de bucatarie in functie de soclurile pe care le au 

Cumparatorii trebuie sa aiba in vedere inclusiv faptul ca cele mai bune lustre de bucatarie sunt astazi prevazute cu socluri de tip E14 sau E27. Ei pot achizitiona foarte usor becurile ideale pentru astfel de modele de lustre, nefiind nevoiti sa dea comenzi speciale din alte tari, ci intrand pe Eglo Romania

Putere totala 

Puterea lustrelor se refera la capacitatea maxima la care acestea pot functiona. Este vorba despre un detaliu pe care utilizatorii il pot gasi in descrierea modelelor de lustre pe care vor sa le achizitioneze. De exemplu, lustrele care au 6 socluri pot ajunge sa functioneze la o capacitate maxima de 240 W, ceea ce inseamna o capacitate de 40 W per fiecare bec. 

Reglarea intensitatii luminii

Indivizii care vor sa se bucure de tot confortul posibil in bucatarie isi pot alege inclusiv lustre pentru care pot regla intensitatea luminii in functie de cat de confortabil se simt cu fiecare luminozitate. Cu ajutorul acestora pot avea parte de o atmosfera foarte placuta intr-una din cele mai importante incaperi din casa! 

Design 

Nu in ultimul rand, designul este si el extrem de important cand vine vorba despre lustrele din bucatarie. Ideal este ca aceste corpuri de iluminat sa fie interesante din punct de vedere vizual. Ele trebuie sa aiba o forma atractiva, sa se incadreze perfect in bucatarie si sa isi puna amprenta intr-un mod pozitiv asupra intregului spatiu! 

Alegerea lustrelor este un pas foarte important pentru obtinerea unei bucatarii interesante si eficiente, motiv pentru care indivizii trebuie sa tina cont cel putin de toate elementele mentionate anterior! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *