Cum sa organizezi o petrecere de neuitat in gradina casei?

            O petrecere memorabila are in mod cert cateva “ingrediente” secrete la care este recomandat sa apelam atunci cand ne dorim sa avem parte de multa distractie si voie buna in compania celor apropiati. Muzica, meniul si atmosfera sunt aspecte de baza atunci cand vorbim despre petreceri, astfel ca acestea trebuie foarte bine puse la punct, inainte ca invitatii sa soseasca. Indiferent daca este vorba despre o petrecere aniversara sau pur si simplu despre o intalnire la final de weekend, este important ca totul sa fie pregatit, astfel incat cei ce vor participa sa se simta cat mai bine.

            Intr-o prima etapa, pregatirea cadrului in care se va desfasura petrecerea este un aspect ce ar trebui tratat cu prioritate. Desi gradina ofera in mod automat un cadru deosebit pentru petrecerea timpului liber, mai exista cateva lucruri pe care este necesar sa le luam in calcul inainte ca totul sa debuteze. Iata asadar cum organizezi o petrecere memorabila in propria gradina!

            Reamenajeaza gradina in ton cu petrecerea

            Chiar daca nu este vorba despre o petrecere tematica, este totusi important sa te asiguri ca totul este cat mai bine organizat si pus la punct. Pune deoparte toate uneltele si sculele pentru gradirit, astfel incat sa existe cat mai mult spatiu. Concomitent insa, este recomandat sa te asiguri ca dispui de un numar suficient de mese si scaune pentru gradina pentru ca acestea sunt responsabile cu confortul invitatilor. Totodata, poti chiar reameneja putin si spatiul gradinii, astfel incat atmosfera sa fie cat mai in ton petrecerea.

            Pune la punct aspectele ce tin de mancare

            Clasicul gratar merge in mod cert cel mai bine cu o petrecere organizata in propria gradina. Astfel, vei avea nevoie in mod cert atat de pregatirea propriu-zisa a gratarului, cat si de alegerea unor sortimente delicioase de carne de pui, porc, vita sau peste, in functie de preferintele celor ce vor participa. Nu uita totodata si de elementul surpriza si anume, mult indragitul desert. Dat fiind faptul ca ne aflam in mjlocul verii, o inghetata delicioasa si chiar si o tarta cu fructe sunt in mod cert idei de deserturi cu care nu vei da gres.

            Muzica, esenta oricarei petreceri

            Dincolo de discutiile interminabile si de timpul de calitate petrecut in diferite moduri, nu trebuie sa uiti de faptul ca muzica este esenta oricarei petreceri. Chiar daca in prezent este mai usor ca roicand sa regasim diferite playlist-uri, daca timpul iti permite, alcatuieste chiar tu unul, unde sa adaugi toate acele piese pe care va distrati de minune in adolescenta. Cu certitudine momentul va fi unul distractiv dar si unul incarcat de nostalgie.

Tine cont de motivul care va aduce mereu impreuna: prietenia

Petrecerea perfecta este cea in care toata lumea se simte bine si cea in care invitatii alaturi de tine reusesc sa se decoencteze pret de cateva ore de la toate problemele si stresul cotidian. Dincolo de acest lucru insa, nu uita de faptul ca prietenia este unul dintre lucrurile care va aduc mereu impreuna mai presus de orice, astfel ca nici macar nu va mai conta foarte mult daca iti va scapa un lucru minor din procesul de pregatire al petrecerii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *