Cum sa-ti pui la adapost locuinta si bunurile din interior

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Casa este pentru fiecare persoana micul sanctuar in care se simte protejata, confortabila si fericita, dorindu-si ca nimic rau sa nu i se intample, mai ales ca investitia este una substantiala de cele mai multe ori. De-a lungul timpului au existat tot felul de metode de a proteja casa, oamenii incercand sa impiedice patrunderea hotilor, aparitia unui incendiu sau a unei inundatii, prabusirea ei in caz de cutremur si multe altele. 

In prezent poti sa-ti pui mult mai usor la adapost locuinta, chiar si bunurile personale din interior, cu ajutorul unei asigurari facultative pentru casa, un adevarat prieten care la nevoie se cunoaste. La Allianz-Tiriac Unit vei gasi un produs modular, care a fost creat sa vina in intampinarea tuturor necesitatilor tale si care reuseste sa-ti puna la dispozitie diverse acoperiri, in asa fel incat sa se muleze pe toate cerintele.

Iata cum sa-ti pui la adapost locuinta si bunurile din interior!

Riscurile reprezinta o certitudine in viata oamenilor, insa ele pot fi combatute cu succes cu vointa, inteligenta si protectie deplina. Protejarea locuintei nu mai poate fi realizata cu ajutorul cainelui de paza sau a vecinilor vigilenti, care nu-ti scapa din vedere locuinta si care stiu exact tot ce se intampla in jur. Un instrument de protectie modern pentru casa ta este asigurarea facultativa a locuintei. Desi ea nu este obligatorie, acopera foarte multe riscuri, care nu sunt prevazute in polita de asigurare obligatorie (PAD), asa ca devine o necesitate. Asigurarea facultativa vine cu urmatoarele avantaje incontestabile:

  • Din pacate, oricand ar putea sa apara incidente si evenimente nefericite, cum ar fi inundatii, incendii, cutremure, furtuni, grindina, explozii, trasnete, caderi de corpuri sau scurgeri accidentale de apa, asa ca este ideal sa se incheie o astfel de polita care asigura casa si care te ajuta sa stai fara grija si stres. Poti opta pentru oricare dintre cele trei pachete de la Allianz -Tiriac Unit, deoarece fiecare dintre ele ofera o astfel de acoperire (Go Confort, Go Protect, SuperCasa);
  • Totusi, problemele nu se opresc aici, ci ar putea continua, in cazul in care locuinta ar suferi din cauza vandalismului, grevelor, tulburarilor civile, distrugerilor provocate de animalele salbatice, lovirii de catre autovehicule, din cauza pierderii cheilor sau a deteriorarii sistemului de inchidere. Din fericire, aceste probleme pot fi acoperite cu ajutorul pachetelor Go Protect si Supercasa, asa ca trebuie sa te informezi corect si sa iei cea mai buna decizie;
  • Pachetul Super Casa este cel mai complex dintre servicii, el oferind un alt avantaj excelent proprietarilor care l-au preferat. Este vorba despre clauza speciala ”Toate riscurile nenumite”, prin care se ofera despagubire pentru daunele ce pot afecta bunurile personale. Aceasta despagubire este data in limita unei sume prestabilite, mentionate in polita. Pe langa acest avantaj, pachetul acopera si cheltuielile pentru daunele produse peretilor exteriori ai cladirii sau ai gardului din cauza lozincilor sau afiselor lipitei.

In concluzie, cine isi doreste sa fie complet asigurat trebuie sa se gandeasca serios sa incheie si o polita facultativa a locuintei, pentru ca reuseste simplu si rapid sa acopere multe alte riscuri ce ar putea sa apara si sa puna in primejdie confortul si bunastarea proprietarilor.

 

Sursa foto: pixabay.com

spot_imgspot_img