Cum se calculeaza avantajul casei la jocurile de noroc

loto-polonia-cum-si-unde-poti-sa-joci-online

Atunci cand vine vorba despre jocurile de noroc, avantajul casei este un indice cat se poate de important. Desi multe persoane nu tin cont de acest indice, acesta poate face insa diferenta. Desi exista inca mitul ca industria jocurilor de noroc triseaza, acest lucru nu se intampla. In ceea ce priveste modul de functionare al avantajului casei, atunci trebuie sa stiti ca fiecare joc are propriul sau avantaj al casei. Acest avantaj functioneaza asadar foarte simplu si anume pentru fiecare pariu plasat exista doua posibilitati si anume sa castigam sau sa pierdem. Avantajul cazinoului este diferenta dintre sansa pura sau plata pe care o face cazinoul, de aici cazinoul luandu-si o parte din bani.

In cazul jocului de ruleta, avantajul este de 5.26%. In cazul acestui joc avem 36 de numere, un 0 si un 00. Sansele de castig la un pariu sunt 1 din 38. In cazul ruletei europene, sansele de castig sunt 1 din 37. Cazinoul plateste asadar 35 de dolari pentru un pariu de 1 leu. Castigul total este de 36. Prin calcularea diferentei dintre sansele pure si plata cazinoului se obtine avantajul casei de 5.26%. Un alt joc preferat de multi dintre romani este lucky six online.

Ruleta este un joc pentru iubitorii de adrenalina si de riscuri, acestia preferand ruleta datorita castigurilor pe care le ofera. Folosind ruleta, pariorii isi pot multiplica banii de 35 de ori. Exista mai multe tipuri de pariuri ce pot fi plasate, acestea avand rate de plata diferite. Este important asadar ca de fiecare data sa cunoastem cat mai bine aceste rate de plata, dar si regulile jocului, astfel incat sa ne marim sansele de castig.

In cazul jocurilor precum ruleta sau cele de zaruri, probabilitatile sunt mereu la fel, iar avantajul casei este unul fix. Motivul este simplu si anume ca ruleta nu va avea niciodata mai mult de 28 sau 37 de numere, iar un zar va avea mereu cifra 6. In cazul jocurilor de sloturi, avantajul poate varia destul de mult de la unul la altul, aici contand mai multe lucruri. Unele jocuri ajung sa ofere inapoi procente mult mai mari de pana la 96-97%.

In ceea ce priveste blackjack-ul si pokerul, aici problema se pune altfel. In acest caz, avantajul poate jongla intre jucator si dealer. Strategia cantareste foarte mult in aceste jocuri, ea modificand simtitor balanta. Atat blackjack-ul cat si pokerul sunt jocurile cu cel mai mic avantaj mediu oferit de catre casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *