Cupa Sfantului Andrei, o noua provocare pentru membrii Asociatiei Judeteane Constanta a Sportului pentru Persoane cu Handicap

Intre 26 si 29 noiembrie se va disputa Cupa Sfantului Andrei pentru persoanele cu dizabilitati, dupa urmatorul program:

  • 26 noiembrie (marti), ora 13: rummy – Club Tomis 3, tablou de 16 participanti;
  • 27 noiembrie (miercuri), ora 13: table – Club Tomis 3, tablou de 16 participanti;
  • 28 noiembrie (joi), ora 13: tenis de masa simplu si dublu – Arka, tablou de 16 participanti;
  • 29 noiembrie (vineri), ora 14: darts – Arka, tablou de maxim 20 de participanti.

Dupa ce la sfarsitul lunii octombrie membrii AJCSPH s-au intrecut la Cupa Toamnei, sportivii Asociatiei Judeteane Constanta a Sportului pentru Persoane cu Handicap sunt asteptati luna aceasta in numar cat mai mare la Cupa Sfantului Andrei, eveniment care reuneste 5 discipline sportive sportive ce se vor desfasura in intervalul 26-29 noiembrie.

Competitiile sportive vor debuta marti 26 noiembrie cu jocurile de societate, de la ora 13:00 membrii AJCSPH fiind asteptati la concursul de rummy. Locatia este Clubul Persoanelor cu Handicap din Tomis 3. Miercuri, 27 noiembrie la aceeasi locatie si la aceeasi ora va avea loc competitia de table.

Joi, 28 noiembrie se vor desfasura competitiile de tenis de masa, simplu si dublu la Centrul de zi Arka (strada Industriala, numarul 2), de asemenea cu incepere de la orele 13:00, iar vineri, 29 noiembrie se va disputa concursul concursul de darts, incepand cu ora 14:00.

Invingatorii pe ramuri sportive vor fi premiati cu trofee personalizate, iar cei mai merituosi sportivi vor primii medalii si diplome.

Multumim partenerilor nostri, cei care de fiecare data fac eforturi deosebite pentru ca aceste competitii sportive pentru oamenii cu handicap sa aiba loc: Primaria Constanta prin Directia Generala de Asistenta Sociala Constanta, Directia Judeteana Pentru Sport si Tineret Constanta, Centrul de zi Arka si Asociatia Sport Pentru Sanatate, coechipierul nostru in organizarea evenimentelor sportive!

Cupa Sfantului Andrei face parte dintr-o serie de evenimente sportive menite sa conduca la integrarea persoanelor cu dizabilitati in societate si la constientizarea faptului ca practicarea sportului are un rol benefic atat in mentinerea sanatatii fizice si psihice a fiecaruia dintre noi, cat si in dezvoltarea personala si in comunicarea dintre oameni.

Succes tuturor concurentilor, pe care ii asteptam, ca de fiercare data, in numar cat mai mare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *