Cursuri de urgente medicale destinate stomatologilor si asistentilor organizate de Asociatia Succes

Asociatia Succes in Educatie si Sport organizeaza periodic cursuri de urgente medicale in cabinetele stomatologice, in Bucuresti si Cluj-Napoca. Acestea se vor desfasura atat in locatii stabilite cat si la sediile companiilor doritoare, fiind destinate medicilor sau asistentilor de stomatologie. Cursurile sunt coordonate si sustinute de lectori specializati in medicina de urgenta.

O urgență medicală în cabinetul stomatologic poate sa se refere la un eveniment neașteptat care poate include leziuni corporale accidentale, stop cardio respirator, dereglari ale sistemului nervos central, tulburări respiratorii și circulatorii, precum și reacții alergice.

Medicii dentisti si asistentii medicali, prin educația lor academică si clinică și continuă, ar trebui să fie familiarizați cu actiunile de prevenire, diagnosticare și gestionare a urgențelor comune. În plus, aceștia ar trebui să ofere instruire adecvată personalului din cabinet, astfel încât fiecare persoană să știe ce să facă și să poată acționa prompt.

Din pacate insa, deoarece aceste abilități nu sunt utilizate în fiecare zi, este necesară parcurgerea regulată a unor cursuri de urgente medicale. Urmarea unor astfel de sesiuni ce imbina teoria si practica poate ajuta personalul medical să fie mai încrezător în rolurile sale atunci când are loc o urgență reală. 

Ce subiecte vor fi dezbatute in timpul cursului?

  • Care sunt si cum se aplica primul ajutor – compresii toracice, metoda Heimlich, managementul unei situatii de criza s.a.
  • Ce trebuie sa contina trusa de prim ajutor de baza si cum se folosesc medicamentele
  • Care este procedura in cazul urgentelor medicale comune: soc anafilactic, hemoragii, stop cardiac, lesin, crize convulsive etc.

In plus, participantii vor avea parte de instructaj practic pentru proceduri medicale diverse, precum: injectii, recoltari intravenoase, montare de branule s.a.m.d.

Pentru detalii legate de inscriere, accesati siteul Asociatiei Succes in Educatie si Sport! asociatiasucces.ro

Profitati acum de pretul redus – locurile sunt limitate in fiecare grupa!

Descoperiti intreaga oferta de cursurile medicale ale Asociatiei Succes in Educatie si Sport

Va bucurati de sesiuni teoretice si practice la standarde moderne, aduse la zi, pentru a reflecta nevoile si normele din acest domeniu; invatati din experienta lectorilor specializati in medicina de urgenta. In cei sase ani de experienta in organizarea acestor programe de instruire, asociatia a inregistrat peste 4500 de absolventi. Alaturi de Asociatia Succes in Educatie si Sport aveti garantia unei experiente unice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *