Dacă nu sunteți în stare, plecați din funcție – Capital

Mesaj tranșant pentru Clotilde Armand: Dacă nu sunteți în stare, plecați din funcție

Ioana Constantin a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Aceasta spune că sectorul s-a umplut din nou de gunoi. Ioana Constantin spune că actualul primar ar trebui să plece dacă nu se descurcă să conducă sectorul cu respect pentru oameni.

“De la ”toate diamantele” la ”toate tomberoanele”. Sectorul 1 s-a umplut iar de gunoi și e, în general, rușinos de murdar. Noi aici, în sectorul 1, dragă Clotilde Armand, n-am trăit niciodată în așa o mizerie! Și nu ne face nicio plăcere să trecem de la ”toate diamantele” la ”toate tomberoanele”. Nu ne place nici corupția, dar nici incompetența mascată de gălăgie arogantă fără rezultat. Dacă nu sunteți în stare să conduceți sectorul acesta cu respect pentru oameni, plecați din funcție! Nu e nicio rușine. Nu vă ține nimeni cu forța într-o funcție în care produceți doar gălăgie ca și când ați umbla continuu cu oale și polonice după dvs.”, spune aceasta.

Aceasta a avut cuvinte dure și la adresa primarului general al Capitalei, Nicușor Dan. Ea spune că acesta ”s-a pregătit mai mult de un deceniu să ne fie primar nu e în stare să fie primar”.

”Bucureștiul tot e o groapă de gunoi, apa caldă lipsește în unele zone și peste 10 zile, șobolanii și căpușele sunt ca acasă, traficul e din ce în ce mai aglomerat, gropile sunt parte din decor. Primarul Nicușor Dan care s-a pregătit mai mult de un deceniu să ne fie primar nu e în stare să fie primar. Primărița Clotilde Armand care s-a lăudat cu capacitatea de management arată că are ZERO capacitate managerială”, a scris Ioana Constantin pe Facebook.

Robert Turcescu amenință că duce gunoiul la Primăria Sectorului 1

Jurnalistul Robert Turcescu a declarat la România TV că va duce gunoiul la Primăria Sectorului 1 și îl va vărsa acolo dacă ”până sâmbătă dimineaţă la ora 9:00, dna Clotilde Armand, cu operatorii cui vrea domnia sa, cu voluntarii de la Patrula Civică USR, dna Armand însăşi, nu ridică gunoiul.

“Eu anunţ public următorul lucru. Pubela e plină, are acum peste 70-80 de kilograme de gunoi. Am îndesat cât am putut, am cărat pe unde am mai găsit câte un coş de gunoi liber în sector. Vă dau cuvântul de onoare, am şi poze, mi-am fotografiat pubela.

Dacă până sâmbătă dimineaţă la ora 9:00, dna Clotilde Armand, cu operatorii cui vrea domnia sa, cu voluntarii de la Patrula Civică USR, dna Armand însăşi, nu ridică gunoiul, eu pornesc cu pubela într-un marş prin oraş.

Jumătate din pubelă o vărs pe treptele de la Romprest, cu cealaltă jumătate merg pe Bulevardul Mihalache până la primăria Sectorului 1 şi o vărs. Îmi asum, să fiu amendat, înjurat! Dar sunt plătitor de taxe şi impozite.

Dna Armand, când a candidat, nu a spus: cetăţeni ai Sectorului 1, dacă mă votaţi, voi declanşa un război cu Romprest şi s-ar putea să dureze şase luni – un an şi s-ar putea să aveţi probleme cu gunoiul”, a declarat Robert Turcescu la România TV.

Sursă foto: INQUAM Photos, Sabin Cirstoveanu

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *