Dănuţ Pop, Partidul Ecologist: “Mesajul lui Tăriceanu provoacă repulsie! Este un pion politic, fără scrupule!”

Dănuț Pop, președintele PER, susține ca Tariceanu vrea o noua “golaniadă” pentru că acum are o mai mare experiență în trădarea interesului naţional. Ecologiştii acuză ca se dorește reluarea vânzării activelor României

 

“Este foarte trist să vedem cum căpuşe ale politicii româneşti instigă la revoltă, astăzi, la 30 de ani de la Mineriada din 13-15 iunie 1990. Cu un tupeu greţos ce-l caracterizează, Călin Popescu Tariceanu spune că este nevoie ca o nouă ‘Golaniadă’ să înceapă în toată România. Acest trântor al cărui nume se leagă de protocoalele secrete dintre SRI- DNA, Legea Offshore, dosarul despre șpagă în cazul “Delta Dunării”, cazul Gojdu, negocierea defectuasă privind aderarea României la UE sau concesionarea gazelor de la Marea Neagră, fără să consulte românii pe o temă atât de importantă, este doar un pion politic, fără scrupule, un vânzator de ţară care pozează într-un mare patriot. Tariceanu este şi acum singura persoană care primește oficial delegatiile Exxon-OMV de câte ori vin în Romania și omul lor de casă care, nu se sfiește să militeze public pentru interesele lor.

In calitatea sa „reputată” de trădător, ar fi trebuit să vorbească despre sistemul care îl ţine în braţe de atâţia ani, despre cum unii justiţiari fac jocurile Serviciilor sau ale clasei politice, despre cum sunt păstrate la sertar dosare de mare importanţă, inclusiv ale lui, şi despre modul excrecabil în care, în aceste zile simbolice, mulţi politicieni „deplâng” Justiţia din România.

Mesajul lui Tăriceanu provoacă repulsie! Practic, ne dă de înteles că vrea o altă „golaniadă” pentru că acum are o mai mare experienţă în tradarea interesului naţional! Se doreşte reluarea vânzării activelor României şi au nevoie de o masă de manevră în numele luptei pentru democraţie?”

Sursa foto: https://google.com

Sursa foto://google.com

 

Platforma media independentă Criteriul Național și Ziarul Nationalul.ro salută și susține decizia domnului Dănuț Pop , președinte al PER

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *