De ce ai nevoie de butelii de heliu

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Dragă petrecărețule, știm, cu toții, că îți place să decorezi și să planifici toată distracția de la cap până la coadă. Cum ar fi să ai o butelie a ta, proprie, cu care să umfli baloanele care vor reprezenta decorul suprem al evenimentului organizat chiar de către tine? Pur și simplu, le dai frâu liber, le lași să plutească și să bucure toți invitații. Doar știm, fiecare dintre noi, că primul gând care ne vine în minte referitor la decor este axat pe baloane. Dar ce spui de baloane personalizate, exact pe placul și pe gustul tău? Fii tu cel care deține controlul și fundația/baza baloanelor umflate cu heliu!

   Heliu vs. Oxigen.

   Baloanele umflate cu heliu devin mult mai mari, acesta fiind mult mai ușor (al doilea cel mai ușor din tabelul periodic) decât oxigenul. De asemenea, ele plutesc mult mai sus.

   De ce heliu.

   După umflarea cu heliu, baloanele latex (de cauciuc) au o durată de plutire de șase până la opt ore, după care încep să se micșoreze, treptat, până nu vor mai pluti deloc.

   În schimb, baloanele folie, după umflarea cu heliu, vor pluti până la o săptămână. Iar, surpriza cea mai mare, calitatea materialelor pentru un balon care va pluti, în timp ce așteaptă toți invitații, gata de distracție și de viitoarele ședințe foto care îl vor avea ca fundal, este mult mai mare.

   De ce ai nevoie de butelii cu heliu?

   Ca să ai, de fiecare dată, la îndemână, soluția perfectă pentru o petrecere sau un eveniment important pentru tine sau, de ce nu, să îți ajuți un prieten să decoreze viitorul eveniment special pentru el. Heliul poate fi ingredientul cheie când vine vorba de veselie și voie bună, iar baloanele nu pot să își ducă treaba la bun sfârșit fără el.

   Buteliile sunt prevăzute cu o duză în care se introduce balonul, pentru a îl umfla, iar, ulterior, după terminare, poți păstra butelia pentru organizările viitoare, fără a avea scăpări de heliu, ca tu să fii lipsit de orice altă grijă în plus.

   Acestea sunt baloane cu forme predefinite, foarte populare în rândul petrecerilor și adorate de către oricine, indiferent de vârstă, de la copiii și bebeluși până la bunici.

   Utilizarea buteliei cu heliu nu este periculoasă, deoarece produsul nu este toxic și nici inflamabil. Heliul este destinat umflării baloanelor, nu inhalați sub nici o formă! Nu recomandăm joaca în care îți subțiezi vocea din cauza acestui gaz!

   Echipa Balloons Shop îți pune la dispoziție atât butelii mici, cât și butelii mari. Găsești la noi, pe site, tot ceea ce îți dorești pentru organizarea unui eveniment exact pe placul și pe gustul tău. Acestea pot fi transportate în orice locație. Cea mică te poate ajuta să umfli până la 30 de baloane din latex, cu diametrul de 24 de cm, iar cea mare îți va umple încăperea cu 50 de baloane din același material, cu aceleași dimensiuni. Acestea sunt de unică folosință, nu se pot reîncărca.

  Un singur click te ține la distanță de începerea distracției. Comandă acum de pe site-ul nostru in secțiunea butelii de heliu. Decorează, tu personal, și fă evenimentul să strălucească și să fie inundat în culoare, fericire și voie bună. Ai nevoie de o butelie de heliu, pentru a fi tu cel care se bucură de organizarea petrecerii și pentru a da startul distracției. Vei fi mândru, la final, de ceea ce ai realizat. Nu uita de fotografie, imortalizează momentul și rămâi cu amintiri plăcute mulți ani de acum înainte.

   Umflarea baloanelor cu ajutorul buteliilor cu heliu nu te va lăsa fără aer.

spot_imgspot_img